Ο Λουτσέσκου μπήκε στην εξίσωση της ανανέωσης του Βαρέλα

Από sdna.gr: Σε μια ομάδα και ένα ομαδικό σπορ, ποτέ ένας αθλητής δεν έχει κερδίσει έναν αγώνα μόνος του. Πάντα όμως, υπάρχουν και οι ηγέτες. Ένας από αυτούς στον ΠΑΟΚ είναι και ο Φερνάντο Βαρέλα. Αυτό... βλέπει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: sdna.gr
Ο Λουτσέσκου μπήκε στην εξίσωση της ανανέωσης του Βαρέλα

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και έχει φτάσει να αποτελεί έναν από τους ηγετικούς χαρακτήρες του συλλόγου, είναι ο Φερνάντο Βαρέλα.

Ο αμυντικός του Δικεφάλου από το Κασκάις της Πορτογαλίας την πρώτη σεζόν του στον ΠΑΟΚ είχε συμπληρώσει 39 συμμετοχές, με ένα γκολ, όντας από τις σταθερές της ομάδας στον αμυντικό τομέα, ενώ την περσινή χρονιά έπαιξε σε 36 παιχνίδια, πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ, δημιουργώντας με τον Χοσέ Κρέσπο ένα απροσπέλαστο δίδυμο στην άμυνα του Δικεφάλου.

Την φετινή χρονιά παραμένει βασικός και αναντικατάστατος στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου (21 συμμετοχές συνολικά, ένα γκολ-μια ασίστ), όμως πλέον πλησιάζει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του (σ.σ. ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019).

Ο ίδιος έχει εκφράσει την θέληση του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, ενώ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δείχνει συνέχεια το δέσιμο που έχει η οικογένεια του με την Ελλάδα και το πόσο τους αρέσει η ζωή στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα, στην εξίσωση της παραμονής του Φερνάντο Βαρέλα και τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ μπήκε και ο τεχνικός της ομάδας. Ο αμυντικός του Δικεφάλου... βρήκε τον πιο δυνατό σύμμαχο σε αυτό το θέμα, καθώς ο Λουτσέσκου εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να παραμείνει στον σύλλογο.

«Ο Βαρέλα είναι παίκτης σημαντικός, τον θέλω στην ομάδα να συνεχίσει. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα που βρίσκεται καιρό εδώ, θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις και πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός λίγο μετά το προχθεσινό νικηφόρο πέρασμα από την Λαμία.

Αναμφίβολα, η ανανέωση του Φερνάντο Βαρέλα βρίσκεται ψηλά στην λίστα του ΠΑΟΚ. Το θέμα μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία και πιθανολογείται πως μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος ότι θα υπάρξουν εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μπορεί το όνομα του Βαρέλα να είναι από τις πρώτες εκρεμμότητες του Δικεφάλου στο θέμα των ανανεώσεων, ωστόσο στην κουβέντα πάντα, μπαίνει και το θέμα του παρτενέρ του, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Το συμβόλαιο του Ισπανού ολοκληρώνεται επίσης το καλοκαίρι του 2019, στις προθέσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιο του, προκειμένου μαζί με τον Βαρέλα να συνεχίσουν να αποτελούν μια σταθερά στην άμυνα του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...