Ενορχηστρωμένη η επίθεση των γκεμπελίσκων στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Της... προπαγάνδας το κάγκελο γίνεται κατά του ΠΑΟΚ. Ο ερυθρόλευκος μηχανισμός, χέρι – χέρι με τον μηχανισμό των... χάρτινων πρωταθλητών, ευθυγραμμίστηκαν (όπως οι πλανήτες) για να παρουσιάσουν το... έγκλημα της Λαμίας.
Πηγή: sdna.gr
Ενορχηστρωμένη η επίθεση των γκεμπελίσκων στον ΠΑΟΚ

Σε πλήρη δράση, στοχευμένα και μεθοδικά, αποσιωπούν όσα έγιναν στο Καραισκάκης για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Παναιτωλικό, εστιάζοντας στο πέναλτι του Βιειρίνια που κακώς δεν έδωσε ο Τσαμούρης.

Με τρόπο που θα ζήλευε ακόμα και ο Γκέμπλες αν ζούσε, εξαφάνισαν από τον χάρτη το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο σουτ του Κάνιας που βρίσκει στο χέρι του Αντέχο, την ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα με την οποία ο Τσαμούρης απέβαλε τον Κάνιας και φυσικά την κόκκινη στον Μπαράλες που έκανε... γαργάρα ο Πειραιώτης διαιτητής.

Θα μπορούσα να σταθώ και σε άλλες φάσεις του αγώνα της Λαμίας, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Οσοι είδαν το παιχνίδι έχουν άποψη για την προσπάθεια του Τσαμούρη να φρενάρει τον ΠΑΟΚ. Αν λοιπόν μια ομάδα μπορεί να έχει παράπονα από τον διαιτητή στο παιχνίδι αυτό, είναι ο ΠΑΟΚ. Αδιάψευστος μάρτυρας, το video του αγώνα που δικαιώνει 100% τα παράπονα που εκφράζει ο Δικέφαλος.

Διαβάστε λοιπόν καλά, κάθε είδους γκεμπελίσκοι. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σαν τα μούτρα σας. Ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ. Ο οργανισμός πρώτος αποδέχθηκε ότι υπήρξε πέναλτι στο χέρι του Βιειρίνια και τοποθετήθηκε ΔΗΜΟΣΙΑ. Κάτι που ΠΟΤΕ δεν θα κάνατε εσείς, γιατί πολύ απλά έχετε συμβιβαστεί με τα ψέματα μέσα στα οποία ζείτε.

Αυτή είναι και η μεγάλη σας διαφορά με τον ΠΑΟΚ. Η αδυναμία σας να παραδεχθείτε ακόμα και τα πιο προφανή. Θα σας έβγαζα το καπέλο αν κάνατε την ίδια φασαρία για το οφ σάιντ γκολ της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Αν λειτουργούσατε με τον ίδιο τρόπο για όσα έγιναν στους αγώνες του Ολυμπιακού.

Να σας θυμίσω; Στο παιχνίδι του ΟΣΦΠ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο βοηθός κόβει με ανύπαρκτο οφ σάιντ επίθεση του Απόλλωνα στο 83΄ ενώ λίγο αργότερα οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με γκολ οφ σαιντ και κερδίζουν το παιχνίδι.

Στο παιχνίδι του ΟΣΦΠ με τον Πανιώνιο, ακυρώνεται κανονικό γκολ των Νεοσμυρνιωτών ενώ δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Βούκοβιτς. Ο Ολυμπιακός κέρδισε.

Στο παιχνίδι του ΟΣΦΠ με τον Αστέρα Τρίπολης, ο βοηθός σταμάτησε με ανύπαρκτα οφ σάιντ, τρείς επιθέσεις της ομάδας από την Πελοπόννησο. Ο Ολυμπιακός κέρδισε.

Να συνεχίζω ή να το αφήσω; Ο Ολυμπιακός έχει ευνοηθεί στα περισσότερα από τα παιχνίδια που έδωσε φέτος με Έλληνες διαιτητές. Τυχαίο;

Είναι επίσης τυχαίο ότι σε όλα τα παιχνίδια με Έλληνες διαιτητές ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα που αποδέχθηκε η ΚΕΔ της ΕΠΟ; Τυχαίο κι αυτό. Στην Κρήτη ο διαιτητής δεν είδε καταφανέστατο πέναλτι πάνω στον Ζαμπά. Στη Νέα Σμύρνη ακύρωσαν καθαρό γκολ του Ακπόμ. Στο Περιστέρι ο Τζήλος δεν είχε καταφενάστατο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ.

Θα μπορούσα να γράφω τις διαφορές του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και κυρίως τον Ολυμπιακό μέχρι αύριο... Δεν υπάρχει λόγος. Ολοι ξέρουν τι συμβαίνει. Όπως ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε όλα τα παιχνίδια που έδωσε με ξένους διαιτητές ενώ ο Ολυμπιακός κέρδισε κανένα παιχνίδι με ξένους διαιτητές.

Να θυμίσω επίσης σε όσους έχουν ασθενή μνήμη ότι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης έχουν επισημάνει την ανάγκη τοποθέτησης του συστήματος VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύστημα που δεν έχει εφαρμοστεί με διάφορες προφάσεις. Θα συμπληρώσω ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ δεν έδειξαν καμία θέρμη για να εγκατασταθεί το VAR στα ελληνικά γήπεδα.

Αν όλοι οι αγώνες της Super League πραγματοποιούνται με ξένους διαιτητές ή με Έλληνες που θα μπορούσαν να συμβουλευτούν το VAR, το πέναλτι που δεν δόθηκε στη Λαμία θα είχε δοθεί. Θα είχε δοθεί όμως και το πέναλτι στο σουτ του Κάνιας, δεν θα είχε αποβληθεί ο Ισπανός ενώ θα είχε δεχθεί απ΄ ευθείας κόκκινη ο Μπαράλες.

Για να το πω πιο απλά και κατανοητά στους γκεμπελίσκους, ο ΠΑΟΚ με ξένους διαιτητές ή Έλληνες και VAR, θα είχε σήμερα 15 βαθμούς διαφορά τόσο από την ΑΕΚ όσο και από τον Ολυμπιακό!

Όταν απαντήσετε σε όλα αυτά (ποτέ δηλαδή), θα συζητήσουμε ξανά για το πέναλτι που δεν έδωσε ο Τσαμούρης στη Λαμία. Να επισημάνω επίσης πως ο Πειραιώτης ρέφερι, παραπέμπεται για το πέναλτι που δεν έδωσε στη Λαμία και για τρία (3) σοβαρά λάθη σε βάρος του ΠΑΟΚ, τα οποία έχω αναφέρει ήδη. Αυτό και μόνο τα λέει όλα!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...