«Ήμουν σίγουρη για τη νίκη!»

Από inpaok.com: Μία από τις πρωταγωνίστριες της μεγάλης νίκης και σκόρερ, κόντρα στον Άρη, Γκιζέλα Μπετανκούρ, μίλησε στο INPAOK, στον απόηχο του μεγάλου ντέρμπι, για τη νίκη, για το γεγονός πως αποκάλεσε τον προπονητή της ιδιοφυΐα, αλλά και για τα συναισθήματά της για το γκολ που πέτυχε.
Πηγή: inpaok.com
«Ήμουν σίγουρη για τη νίκη!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στον Άρη:

«Ήμασταν πανέτοιμες, γιατί ξέραμε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο προπονητής μας είχε δει πως παίζει ο Άρης, είχαμε δουλέψει πάνω σ' αυτό και ήμασταν προετοιμασμένες, γιατί ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε».

Για το γεγονός πως αποκάλεσε τον Πέρισα Κρίστιτς ιδιοφυία:

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες μας ανέλυσε τα πάντα, γι' αυτό το παιχνίδι. Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα ήξερα τι να κάνω και τελικά ευθύνεται ως ένα μεγάλο σημείο αποκλειστικά αυτός, για την εν τέλει εύκολη νίκη μας».

Για το αν περίμενε να νικάει ο ΠΑΟΚ 0-3 στο ημίχρονο:

«Ήμουν σίγουρη ότι θα κερδίζαμε. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που πετύχαμε αυτή τη μεγάλη νίκη, γιατί ξέρουμε πως είναι πολύ σημαντική, για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τα συναισθήματά της για το γκολ που πέτυχε:

«Είμαι πάντα ενθουσιασμένη κάθε φορά που σκοράρω και ειδικά όταν η ομάδα μου κερδίζει».

Για το παιχνίδι με την Προοδευτική:

«Θέλουμε τη νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι και ελπίζω αν είμαστε συγκεντρωμένες και με καθαρό μυαλό, να πάρουμε άλλη μία νίκη, απέναντι στην Προοδευτική».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Είναι εκπληκτικοί, όπου και να παίζουμε είτε εντός έδρας είτε εκτός, φιλικό ή επίσημο, είναι πάντα δίπλα μας και μας υποστηρίζουν».

Διαβάστε ακόμη...