Τελειώνετε με τις εκκρεμότητες…

Από paok24.com: Το γκολ του Βαρέλα στη Λαμία λύτρωσε τον ΠΑΟΚ και έδωσε ακόμα μία κομβική νίκη.
Πηγή: paok24.com
Τελειώνετε με τις εκκρεμότητες…

Ο Αφρικανός στόπερ είναι σημείο αναφοράς, καθώς τα κάνει όλα και συμφέρει, υπενθυμίζοντας σε όλους στον ΠΑΟΚ πόσο σημαντικό είναι να εξασφαλιστεί η παραμονή του στην ομάδα.

Το συμβόλαιο του Βαρέλα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο καλύτερος (μαζί με τον Κρέσπο) στόπερ του ελληνικού πρωταθλήματος πρέπει να συνεχίσει να είναι κάτοικος Τούμπας, υπογράφοντας άμεσα την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Η εκκρεμότητα δεν αφορά μόνο την περίπτωση του Βαρέλα, αλλά και αυτή του Κρέσπο, ενώ απόφαση θα πρέπει να παρθεί και για το μέλλον του Σάκχοφ, με το συμβόλαιο του Ουκρανού να είναι σε αυτά που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.

Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ πρέπει να κλείσουν άμεσα αυτές τις εκκρεμότητες που αφορούν και την καθημερινότητα του αγωνιστικού τμήματος, καθώς τέτοιου είδους θέματα δεν πρέπει να... σέρνονται κάνοντας κακό στα αποδυτήρια.

Η διευθέτηση των ανανεώσεων είναι αναγκαία και για να γίνει πιο ξεκάθαρη και η συζήτηση για την ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης τόσο τον Γενάρη, αλλά και πολύ περισσότερο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα... διαμάντια, όπως ο Βαρέλα, τα προστατεύεις και τα κρατάς. Σίγουρα δεν τα αφήνεις, καθώς ο κίνδυνος να γυαλίσει και σε άλλους είναι πάντα ορατός.

Διαβάστε ακόμη...