Βαρέλα το 10, το καλό!

Από paok24.com: Η αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα και ο κυνισμός με τον οποίο βρίσκει δίχτυα έχουν ένα βασικό σημείο αναφοράς.
Πηγή: paok24.com
Βαρέλα το 10, το καλό!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι το μεγάλο «όπλο» του «Δικεφάλου», σκοράροντας ασταμάτητα και δίνοντας πολύτιμες νίκες στην ομάδα του.

Τι συμβαίνει όμως όταν για διάφορους λόγους ο... killer του ΠΑΟΚ δε βρίσκει δίχτυα;

Ο ΠΑΟΚ δεν πτοείται και βρίσκει λύσεις από άλλους παίκτες. Για την ακρίβεια από... παντού μιλώντας και για τις θέσεις των υπολοίπων σκόρερ του.

Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής εκτός του «Πριγιογκόλ» που με ένα τέρμα του χάρισε μία νίκη στον «Δικέφαλο», αυξάνοντας τη φετινή λίστα των σκόρερ στο νούμερο 10.

Ο Αφρικανός στόπερ είναι για την ακρίβεια το 10 το καλό, καθώς στον χτεσινό αγώνα με τη Λαμία εκμεταλλεύτηκε μία στημένη μπάλα και με κίνηση που θυμίζει φορ έλυσε τον γόρδιο δεσμό στην άμυνα της ομάδας της Φθιώτιδας.

Ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα αποτελεί ένα πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ, καθώς τα επιπλέον πρόσωπα με τα οποία βρίσκει δίχτυα στα παιχνίδια του του χαρίζουν σημαντικές νίκες και διευρύνουν ένα ασταμάτητο σερί που τον οδηγεί στον τίτλο.

Διαβάστε ακόμη...