Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εσωτερικά τεστ του στίβου!

Από acpaok.gr: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα 6μηνιαία εσωτερικά τεστ για τις ακαδημίες στίβου της ομάδας μας.
Πηγή: acpaok.gr
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εσωτερικά τεστ του στίβου!

Τα μηνύματα που ελήφθησαν στο τέλος της διαδικασίας ήταν αρκετά ελπιδοφόρα για το μέλλον, καθώς η τεράστια συμμετοχή των παιδιών σε συνδυασμό με την άριστη οργάνωση από πλευράς προπονητών και την εθελοντική βοήθεια ανθρώπων που πραγματικά έχουν αγαπήσει το τμήμα, οδήγησε στην ολοκλήρωση μιας φανταστικής ασπρόμαυρης ημέρας.

Τα παιδιά από 5 έως 8 χρονών ευχαριστήθηκαν τα kids athletics δοκιμάζοντας μέσω έξυπνων "παιχνιδιών" τις δυνάμεις τους γύρω από όλα τα αντικείμενα του στίβου και φυσικά στο τέλος δεν έλειψε το αγαπημένο σε όλους Survivor!

Από την ηλικία των 9 έως 12 ετών τα παιδιά δοκιμάστηκαν σε κλασσικά αγωνίσματα ταχύτητας, αλμάτων, ρίψεων και αντοχής και με τη θέληση και την αφοσίωση τους έδειξαν ότι έχουν μπει για τα καλά στο πνεύμα και στη φιλοσοφία της ομάδος.

Ευχάριστο ήταν το γεγονός ότι οι γονείς χάρηκαν εξίσου το χθεσινό πρωινό, καθώς έφτιαξαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στην κερκίδα και δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά, διασκεδάζοντας και οι ίδιοι με την κάθε προσπάθεια.

Προβλέπεται ότι στο μέλλον τα χαμόγελα θα πολλαπλασιαστούν, διότι οι οιωνοί είναι ευχάριστοι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Το οικογενειακό κλίμα που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται συντονισμένα από πλευράς διοίκησης, προπονητών, αθλητών και γονέων, δίνει μεγάλη δύναμη και προσδοκίες για τη συνέχεια.

Σε λίγες μέρες ακολουθούν κι άλλες δραστηριότητες για τους μικρούς μας αθλητές, μείνετε συντονισμένοι!

Διαβάστε ακόμη...