Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για ανούσιες συζητήσεις στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Λαμία, άπαντες πρέπει να καταλάβουν ότι η εσωστρέφεια και η απώλεια συγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσουν τον «Δικέφαλο» σε λάθος μονοπάτια.
Πηγή: sdna.gr
Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για ανούσιες συζητήσεις στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προβληματίζει με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο Europa League, αλλά δεν μπορούμε να μείνουνε σ´ αυτές. Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια να μείνουνε στο χθες και να αψηφήσουμε το αύριο. Κριτική θα γίνει αλλά δεν μπορούμε να θυσιάσουμε τους εγχώριους στόχους, δηλητηριάζοντας τα μυαλά μας με τις ευθύνες για τις αδικαιολόγητες ήττες με την Βίντι και όσα συνέβησαν στο Λονδίνο.

Για μια σειρά από λόγους που θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε το καλοκαίρι, η ομάδα δεν κατάφερε να διατηρήσει την αυτοσυγκέντρωση της σε τρεις διοργανώσεις. Δεν είναι ώρα για να αναλωθούμε σε συζητήσεις για τα λάθη και τις παραλείψεις που καταγράφηκαν.

Είναι δεδομένο ότι η ομάδα δεν λειτούργησε σωστά. Με αντιπάλους την Βίντι και την Μπάτε στον όμιλο, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει εξασφαλίσει την 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και όχι να... κρέμεται η τύχη του από τη διάθεση των παικτών της Τσέλσι στο παιχνίδι κόντρα στη Βίντι για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Το Λονδίνο ανήκει στο χθες και η Λαμία είναι το σήμερα. Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για άγονη κριτική ενώ η ομάδα είναι εντός και των τριών στόχων της φετινής περιόδου. 

Ακολουθεί σε λίγες ώρες ένα καθοριστικό παιχνίδι με τη Λαμία και η προσοχή όλων πρέπει να είναι στραμμένη εκεί. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και ο οργανισμός πρέπει να μείνει απόλυτα συγκεντρωμένος. Η εσωστρέφεια και η απώλεια συγκέντρωσης, θα οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τον μεγάλο στόχο του Δικεφάλου.

Οι αντιδράσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο Λονδίνο, έδειξαν αγάπη για την ομάδα και ωριμότητα ως προς την διαχείριση δυσάρεστων αποτελεσμάτων. Ας τους μιμηθούμε για να παραμένει το τρένο στις ράγες μέχρι τον τελευταίο σταθμό! Στον τερματισμό, περιμένουν οι δάφνες που στερείται ο ΠΑΟΚ επι 34 χρόνια!

Με ικανοποίηση οφείλουμε να υποδεχτούμε την κίνηση απόκτησης του Μελιόπουλου από την Ξάνθη. Ο νεαρός (αγωνίζεται στα χάφ αλλά έχει χρησιμοποιηθεί και ως στόπερ), έδειξε στοιχεία που δίνουν το δικαίωμα στους ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να μιλούν κολακευτικά για τις ικανότητες του και τον χαρακτήρα του.

Η απόκτηση του, αποτελεί επένδυση προς εκπλήρωση ενός σχεδίου που έχει καταστρωθεί εντός ΠΑΟΚ και προβλέπει την σταδιακή μείωση του μέσου όρου ηλικίας στο ρόστερ της ομάδας. Δεν αναφέρομαι σε βίαιες αλλαγές αλλά σε βάθος δυο χρόνων τουλάχιστον.

Διαβάστε ακόμη...