Σάλος με τις δηλώσεις Κονέ

Από paok24.com: Από τρομοκρατημένος, τώρα εμφανίζεται και θιγμένος...
Πηγή: paok24.com
Σάλος με τις δηλώσεις Κονέ

Σάλο προκαλεί η τοποθέτηση του Παναγιώτη Κονέ κατά τη διάρκεια της εκπομπής Total Football στο OPEN TV, αμέσως μετά το τέλος της προβολής της συνέντευξης του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ενώ, ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε στη συνέντευξη του πώς οι χαρακτηρισμοί τους οποίους έκανε δεν αφορούσαν τους παίκτες της ΑΕΚ ο ίδιος απάντησε:

«Εμένα με προσβάλει αυτό που είπε ο Βιεϊρίνια. Εγώ δεν έκλεψα κανένα πρωτάθλημα. Εγώ την ημέρα του αγώνα κοιμήθηκα με πέντε βαθμούς διαφορά και ξύπνησα με δύο. Θα παίζαμε ένα ματς χωρίς φιλάθλους και ξυπνάω με μία Τούμπα που είχε sold out. Έκανε λάθος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ το πλήρωσε και έχασε το πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Ίβιτς στη Λεωφόρο με τον Κονέ να απαντάει με αχαρακτήριστες -το λιγότερο- δηλώσεις εναντίον του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ λέγοντας:

«Ο Ίβιτς έκανε τον πεθαμένο και ο ΠΑΟΚ πήρε τρεις βαθμούς. Δεν πιστεύω την αντίδραση του, αλλά καταδικάζω την κίνηση του φιλάθλου».

Διαβάστε ακόμη...