Ο καθοριστικός ρόλος του Ιβάν

Από paok24.com: Για πρώτη φορά ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε για την περιβόητη πρόταση από την Κίνα και το ρόλο του Ιβάν Σαββίδη #PAOK #PAOK24
Πηγή: paok24.com
Ο καθοριστικός ρόλος του Ιβάν


Οι Κινέζοι θέλησαν να... ταρακουνήσουν τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Φεβρουάριο, απλώνοντας εκατομμύρια στα πόδια του Πρίγιοβιτς αλλά ο Σέρβος επιθετικός και ο Ιβάν Σαββίδης είχαν διαφορετική άποψη...
Οι εμφανίσεις του Πρίγιοβιτς με την φανέλα του ΠΑΟΚ έκαναν και κάνουν... αίσθηση, με τους Κινέζους -θέλοντας να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως η αυλαία των μεταγραφών στη Κίνα πέφτει στις 28 του Φλεβάρη, απέστειλαν πέρσι συμβόλαιο στη Θεσσαλονίκη για χάρη του Σέρβου φορ.

Σύμφωνα με την πρόταση που έφθασε τότε στην Τούμπα, οι Κινέζοι πρόσφεραν γη και ύδωρ στον 27χρονο φορ, κάτι που μεταφράζεται στα τέσσερα εκατ. ευρώ το χρόνο, με την πρόταση να έχει ισχύ για τέσσερα έτη. Τουτέστιν, ένα συμβόλαιο που θα γέμιζε τα ταμεία του Πρίγιοβιτς με παραπάνω από 16 εκατ. ευρώ.

Για πρώτη φορά ο Πρίγιοβιτς μίλησε ανοιχτά για την συγκεκριμένη πρόταση στην κάμερα του Open TV, σημειώνοντας πως: «Τον περασμένο Φεβρουάριο είχα μία πολύ καλή πρόταση από την Κίνα. Εάν την αποδεχόμουν, κάτι το οποίο σκέφτηκα, θα γινόμουν πολύ πλούσιος με τα χρήματα που θα έπαιρνα. Θα ζούσαν άνετα τα παιδιά μου για μία ζωή, πιθανότατα και τα εγγόνια μου...».

Εκεί ωστόσο «μίλησε» η αποφασιστικότητα του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος απέδειξε έμπρακτα πως θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στον Δικέφαλο, όντας ένα από τα πιο «γερά» χαρτιά του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Στο τέλος της ημέρας, ο ιδιοκτήτης της ομάδας μου έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο το πόσο με θέλει. Πλέον δεν ασχολούμαι με άλλες προτάσεις. Είμαι είμαι χαρούμενος εδώ και θα δούμε πόσο καιρό θα μείνω...», κατέληξε ο Πρίγιοβιτς, δείχνοντας στην πράξη πως απολαμβάνει την ζωή του στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...