Κεντρικό πρόσωπο ο… Ακπόμ!

Από thessports.gr: Ο Τσούμπα Ακπόμ, λόγω της προηγούμενης παρουσίας του στην Αρσεναλ, αποτελεί το τελευταίο διήμερο ένα από τα αγαπημένα "θέματα" του βρετανικού Τύπου.
Πηγή: thessports.gr
Κεντρικό πρόσωπο ο… Ακπόμ!

Ο νεαρός Άγγλος επιθετικός μάλιστα, παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εφημερίδα "Independent".

Σε αυτή, μεταξύ άλλων μιλά για την απόφασή του να φύγει από την Άρσεναλ και το Λονδίνο έπειτα από 26 ολόκληρα χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μίλησα με τον προπονητή, τον Ουνάι Εμέρι και μου εξήγησε ότι υπάρχουν πολλοί επιθετικοί και πως θα ήταν αρκετά δύσκολο να βρω χρόνο συμμετοχής. Σέβομαι την απόφασή του. Άλλωστε αυτό θέλεις από έναν προπονητή, να είναι ειλικρινής μαζί σου".

Στη συνέχεια παραδέχεται πως απέρριψε προτάσεις των Άντερλεχτ, Μπριζ, Μάιντς, Φορτούνα Ντίσελντορφ και κάποιων γαλλικών ομάδων, για... χατίρι του ΠΑΟΚ, ενώ για τη ζωή στην Ελλάδα σχολίασε: "Είναι καλή. Προπονήσε και στη συνέχεια μπορείς να ξεκουραστείς, να κάνεις βόλτα στην πόλη, να πας στην παραλία και ο καιρός είναι πολύ καλός. Σε βοηθούν να προσαρμοστείς και πλέον αισθάνομαι καλά με την ομάδα. Και οι οπαδοί είναι φανταστικοί. Το λέω στους φίλους μου, ότι πρέπει να ζήσουν ένα παιχνίδι στην Τούμπα, με τους πυρσούς, τα βεγγαλικά... Άλλο επίπεδο".

Διαβάστε ακόμη...