Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι!

Από paok24.com: Με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, η Κ19 του ΠΑΟΚ υπερκέρασε και το εμπόδιο της Μινσκ στο Youth Champions League και τώρα έχει μπροστά της άλλη μία πρόκληση! Να δώσει το "παρών" στις 16 κορυφαίες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ των "μικρών"!
Πηγή: paok24.com
Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι!

Με την πρόκρισή της εις βάρος της Μινσκ, η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ τσέκαραν το εισιτήριό τους για τη φάση των πλέι οφ του θεσμού, όπου και θα συναντήσουν μία από τις ομάδες που θα τερματίσουν δεύτερες στους ομίλους του UEFA Champions League Path, οι οποίοι έχουν την ίδια σύνθεση με το Τσάμπιονς Λιγκ των "μεγάλων".

Οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στον όμιλο προκρίνονται απευθείας στους 16 της διοργάνωσης, με τις 8 δεύτερες να διασταυρώνονται με τις 8 ομάδες από το "μονοπάτι" του ΠΑΟΚ (Domestic Champions Path) με έπαθλο τα 8 υπόλοιπα εισιτήρια.

Η κλήρωση δε για τα πλέι οφ θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου στη Νυών της Ελβετίας, ενώ τα παιχνίδια αυτής της φάσης είναι μονά και θα διεξαχθούν στην έδρα της ομάδας που προέρχεται από το Domestic Champions Path, κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα είναι γηπεδούχος είτε στις 19 είτε στις 20 Φεβρουαρίου, όποτε και θα λάβουν χώρα τα παιχνίδια!

Ως προς το ποιοι είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ, το PAOK24 σας παραθέτει την κατάσταση στους 8 ομίλους του UEFA Champions League Path, υπενθυμίζοντας σας πως οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες θα προκριθούν απευθείας στους 16.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως στον γύρο των πλέι οφ δεν γίνεται να διασταυρωθούν ομάδες από την ίδια χώρα, κάτι που δεν αφορά φυσικά τον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που οι μικροί της ΑΕΚ όχι μόνο δεν έχει την παραμικρή ελπίδα πρόκρισης αλλά αποτελούν την μοναδική ομάδα της διοργάνωσης που έχει... μηδέν βαθμούς, βαδίζοντας στα χνάρια των "μεγάλων".

1ος ΟΜΙΛΟΣ (Σε τέσσερα παιχνίδια)
1. Ατλέτικο Μαδρίτης 9
2. Μονακό 9
3. Κλαμπ Μπριζ 4
4. Μπορούσια Ντόρτμουντ 1

2ος ΟΜΙΛΟΣ (Σε τέσσερα παιχνίδια)
1. Μπαρτσελόνα 10
2. Τότεναμ 6
3. PSV Αϊντχόφεν 4
4. Ίντερ 1

3ος ΟΜΙΛΟΣ (Σε τέσσερα παιχνίδια)
1. Λίβερπουλ 10
2. Παρί Σεν Ζερμέν 7
3. Νάπολι 3
4. Ερυθρός Αστέρας 1

4ος ΟΜΙΛΟΣ (Σε τέσσερα παιχνίδια)
1. Λοκομοτίβ Μόσχας 7
2. Πόρτο 7
3. Γαλατασαραϊ 7
4. Σάλκε 1

5ος ΟΜΙΛΟΣ (Σε πέντε παιχνίδια)
1. Άγιαξ 11
2. Μπενφίκα 8
3. Μπάγερν Μονάχου 8
4. ΑΕΚ 0

6ος ΟΜΙΛΟΣ(Σε πέντε παιχνίδια)
1. Χόφενχαίμ 11
2. Λυών 10
3. Μάντσεστερ Σίτι 4
4. Σαχτάρ Ντόνετσκ 2

7ος ΟΜΙΛΟΣ (Σε πέντε παιχνίδια)
1. Ρεάλ Μαδρίτης 15
2. Ρόμα 6
3. Βικτόρια Πλζεν 5
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2

8ος ΟΜΙΛΟΣ (Σε πέντε παιχνίδια)
1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 13
2. Γιουβέντους 10
3. Γιουνγκ Μπόις 4
4. Βαλένθια 1

Διαβάστε ακόμη...