Οι Μάο-Μάο και οι 8 τραυματίες του Άγιαξ

Aπό paok24.com: Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη που χαρακτήρισε τους ΠΑΟΚτσήδες σαν "Μάο-Μάο", ενώ χθες οι οπαδοί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, μας έκαναν και πάλι αντικείμενο συζήτησης πανευρωπαϊκά.
Πηγή: paok24.com
Οι Μάο-Μάο και οι 8 τραυματίες του Άγιαξ

Το μόνο που λείπει είναι να της αφαιρεθεί το περσινό πρωτάθλημα για να δέσει το γλυκό, αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει βλέπουμε με την πρώτη ευκαιρία, ότι η περσινή "πρωταθλήτρια" είναι έτοιμη να διαλυθεί.

Μετά την αγωνιστική κατάρρευση της ομάδας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, τον Ουζουνίδη που είναι σε αμφισβήτηση από τον κόσμο της ΑΕΚ και τις βολές να πέφτουν και στον Δημήτρη Μελισσανίδη που δεν κράτησε κανέναν από τους παίκτες κορμού της περσινής ομάδας, έχουμε και τα προβλήματα σε θέματα βίας.

Το -3 για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τα επεισόδια στο ημίχρονο θα είναι μόνο η αρχή, καθώς οι Ολλανδοί κάνουν λόγω για 8 οπαδούς τραυματίες από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ, ενώ στο κάδρο των ευθυνών είναι και η Αστυνομία με τις καταγγελίες των Ολλανδών να κάνουν λόγο για υπερβάλλων ζήλο, προς τους οπαδούς του Άγιαξ και πλήρη ανοχή σε αυτούς της ΑΕΚ.

Τέλος θα πρέπει να θυμίσουμε τις αξέχαστες περσινές δηλώσεις περί Μάο-Μάο στην Τούμπα. Λογικά μία τέτοιου είδους επιχειρηματολογία θα χρησιμοποιήσει η Ένωση και στις πειθαρχικές επιτροπές της ΟΥΕΦΑ, ή καλύτερα μπορεί να ζητήσει και κάποια μεταγραφή με τους Έλληνες δικαστές που πέρσι την έχρισαν πρωταθλήτρια Ελλάδας

Διαβάστε ακόμη...