Οι...παλιοί γνώριμοι

Aπό paok24.com: Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι στο Λονδίνο, θα έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, για τον Τσούμπα Ακπόμ και τον Ομάρ Ελ Καντουρί, που θα τεθούν αντιμέτωποι με δύο πρώην συμπαίκτες τους.
Πηγή: paok24.com
Οι...παλιοί γνώριμοι

Ο Άγγλος επιθετικός του Δικεφάλου, θα... ανταμώσει με τον Ολιβιέ Ζιρού, με τον οποίο συνυπήρξε την σεζόν 2014-2015 στην Άρσεναλ, με τον νεαρό επιθετικό του Δικεφάλου, τότε να κάνει τα πρώτα του βήματα, στην πρώτη ομάδα των «κανονιέριδων».

Από την πλευρά του, ο Ομάρ Ελ Καντουρί, θα συναντήσει τον Ζορζίνιο, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στη Νάπολι από το καλοκαίρι του 2015 έως και τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ θα συναντήσει και τον πρώην προπονητή του στους «Παρτενοπέι», Μαουρίσιο Σάρι.

Για τον Ιταλό τεχνικό άλλωστε ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια σε συνέντευξη του μετά τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας.

«Νιώθω όμορφα κάθε φορά που βλέπω το Σάρι, εκτός από ένα μικρό διάστημα όταν έφυγα από τη Νάπολι για την Έμπολι, όταν υπήρξε μεταξύ μας μια παρεξήγηση. Θεωρώ πάντως ότι είναι σπουδαίος άνθρωπος και προπονητής», είχε αναφέρει τότε ο 28χρονος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...