Σκέφτεται Βιεϊρίνια στα εξτρέμ!

Από sportime.gr: Οι εξελίξεις με τον Αμρ Ουάρντα και η απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να συνεχίσει ο Αιγύπτιος αλλού την καριέρα του φέρνουν στο προσκήνιο τον Δημήτρη Γιαννούλη και την πιθανότητα επιστροφής του στα ασπρόμαυρα.
Πηγή: sportime.gr
Σκέφτεται Βιεϊρίνια στα εξτρέμ!

Στον ΠΑΟΚ έχουν παρατηρήσει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στα εξτρέμ καθώς απουσιάζει ο ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά στα άκρα της επίθεσης, ωστόσο δεν έχουν πάρει απόφαση για απόκτηση παίκτη σε αυτή τη θέση και αυτό γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα η περίπτωση του Ουάρντα.

Αν ο Αιγύπτιος φύγει από τον Δικέφαλο, τότε είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί εξτρέμ, όμως στην Μικράς Ασίας δεν υπάρχουν προτάσεις αγοράς για τον ποδοσφαιριστή και έτσι ο Ατρόμητος είναι το πρώτο φαβορί.

Οι Περιστεριώτες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για την επιστροφή του παίκτη στην ομάδα τους ενώ την ίδια ώρα στην Τούμπα σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά να δώσουν δανεικό τον Ουάρντα και να πάρουν πίσω τον Δημήτρη Γιαννούλη. Αν αυτό συμβεί, τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε στον δεύτερο γύρο τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στα εξτρέμ.

Ο Πορτογάλος έχει εκφράσει πολλές φορές την θέλησή του να αγωνιστεί στη φυσική του θέση και ταυτόχρονα οι Λημνιός και Ζαμπά με τις εμφανίσεις τους μπορεί να ικανοποιούν αλλά δεν δείχνουν έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν. Ολα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στον Δεκέμβριο καθώς αρχικά στον ΠΑΟΚ θα περιμένουν κάποια πρόταση από το εξωτερικό για τον Ουάρντα.

Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη είχαν πει όχι σε προτάσεις 2 εκατομμυρίων με τη ρήτρα του παίκτη να βρίσκεται στα 3 εκατομμύρια όμως οι κυπελλούχοι είναι έτοιμοι να τον παραχωρήσουν και με μικρότερο ποσό. O 25χρονος άσος φέτος έχει 15 συμμετοχές με ένα γκολ ενώ συνολικά με τον δικέφαλο στο στήθος έχει αγωνιστεί σε 29 ματς έχοντας 3 γκολ και 3 ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...