Μη αποδεκτά τα «συγχαρητήριά» σας...

Από acpaok.gr: Ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να απαντήσει στην απαράδεκτη, δυσφημιστική για το άθλημα αλλά και για το Σωματείο μας, παραπλανητική και συκοφαντική ανακοίνωση του Παναθλητικού Συκεών, με την οποία στρεφόταν εναντίον της διαιτησίας του αγώνα, της ΕΚΑΣΘ και εμμέσως πλην σαφώς κατά της ΕΟΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ, αφού με βάση τα γραφόμενα στην ανακοίνωσή τους, ο μεγάλος ωφελημένος από τα "λάθη" των διαιτητών είναι ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: acpaok.gr
Μη αποδεκτά τα «συγχαρητήριά» σας...

Δεν αποδεχόμαστε τα προσχηματικά συγχαρητήρια που αναφέρουν στο τέλος της ανακοίνωσής τους, αφού θεωρούμε και αυτά μέρος της παραπλανητικής τους τακτικής.

Σε έναν αγώνα, ο οποίος έληξε με διαφορά 21 πόντων (48-69) υπέρ της ομάδας μας, είναι τουλάχιστον γελοίο να αναφερόμαστε στον παράγοντα "διαιτησία". Προτιμότερο θα ήταν από κοινού να καυτηριάσουμε τις συνθήκες ζούγκλας που δημιούργησαν παράγοντες, στελέχη και προσκωλυόμενοι του Παναθλητικού Συκεών, φυσικά όχι οπαδοί, διότι το συγκεκριμένο σωματείο στερείται οπαδών και φιλάθλων, προσπαθώντας να δημιουργήσουν συνθήκες έδρας υπέρ της ομάδος τους, κάτι το οποίο δε συμβαίνει για πρώτη φορά, αφού είναι πάγια τακτική της ομάδας, όταν αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ.

Εγκαλούμε τους παράγοντες της συγκεκριμένης ομάδας, γιατί αυτό το πνεύμα το εμφύσησαν και στις αθλήτριες του Συλλόγου τους, με αποτέλεσμα αυτές να στρέφονται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά των αθλητριών του Δικεφάλου.

Αν και δε χρειάζεται καμία απάντηση στην ανακοίνωση του Παναθλητικού Συκεών, αφού αυτή στερείται κάθε σοβαρότητας, καλούμε το εν λόγω σωματείο πρώτον να καταγγείλει επωνύμως όποιον περιγράφει στην ανακοίνωση - λίβελο, την οποία εξέδωσε, δεύτερον από εδώ και στο εξής να επιδεικνύει τον απαιτούμενο σεβασμό στο Σωματείο του ΠΑΟΚ, στις αθλήτριες και στα εντεταλμένα στελέχη του Σωματείου μας, τρίτον να λάβει υπόψην του ότι δραστηριοποιείται σε μία περιοχή, η οποία χαρακτηρίζεται από το έντονο ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο της, το οποίο δε συνάδει με το εντόνως αντι-ΠΑΟΚτσήδικο πνεύμα, το οποίο χαρακτηρίζει το εν λόγω σωματείο.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε αυτούσιο το βίντεο του αγώνα, για να λάβει γνώση κάθε ενδιαφερόμενος, καλούμε δε κάθε αρμόδια αρχή να λάβει τα ενδεικνυόμενα μέτρα κατά του εν λόγω Σωματείου.

Και, επειδή στην Ελλάδα έχουμε μάθει να σχολιάζουμε μόνο τα κακώς κείμενα, αισθανόμαστε την υποχρεώση να δώσουμε συγχαρητήρια στους διαιτητές, γιατί ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντά τους και δεν υπέκυψαν στις συνθήκες τουλάχιστον ψυχολογικής βίας, που πήγαν να ασκήσουν οι παλικαράδες του σωματείου τους.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων:

Διαβάστε ακόμη...