«Τσέκαρε» και Πασχαλάκη!

Από inpaok.com: Όπως διαβάσατε νωρίτερα (δείτε εδώ) άνθρωπος της Γουότφορντ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να «τσεκάρει» τον Ευθύμη Κουλούρη, που διανύει εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Ατρόμητου, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Τσέκαρε» και Πασχαλάκη!

Πριν από αυτό, οι Άγγλοι βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη για να εξετάσουν και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, καθώς αναζητούν μια αξιόπιστη λύση κάτω από τα γκολπόστ.

Στην αγγλική ομάδα υπάρχουν οι «παλιοσειρές» Φόστερ (35 ετών) και Αουρέλιο Γκόμες (37), και ψάχνεται για έναν τερματοφύλακα σε «καλή» ποδοσφαιρικά ηλικία, με τον Πασχαλάκη να εξετάζεται, καθώς εκπληρώνει τα παραπάνω κριτήρια.

Άλλωστε, ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας είναι ο «άγουρος» Ντάλμπεργκ, που όντας μόλις 19 ετών δεν έχει τις απαραίτητες «παραστάσεις».

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει μπει στο «μπλοκάκι» της Γουόντφορντ που το τελευταίο διάστημα κοιτάει αρκετά προς την χώρα μας.

Η ομάδα του Τσάβι Γκράθια δεν θέλει να ξοδέψει αρκετά χρήματα για να ενισχυθεί κάτω από τα δοκάρια, και τα πέντε εκατομμύρια της ρήτρας του είναι ένα προσιτό ποσό για την ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...