Νικητής ο ΠΑΟΚ στη «μάχη» Κουλούρη - Πρίγιοβιτς

Από sdna.gr: Ευθύμης Κουλούρης και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και έχουν πάρει από το χέρι Ατρόμητο και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, οδηγώντας τις δύο ομάδες στην κορυφή του πρωταθλήματος, με τους επιτελείς του Δικεφάλου να τρίβουν τα χέρια τους!
Πηγή: sdna.gr
Νικητής ο ΠΑΟΚ στη «μάχη» Κουλούρη - Πρίγιοβιτς

Ο Γιώργος Σπανός σε μια ανύποπτη φάση είχε παραδεχθεί μεταξύ άλλων πως ο Ατρόμητος ξέρει να... φτιάχνει ποδοσφαιριστές. Και τα παραδείγματα δικαιώνουν στην πράξη τον ισχυρό άνδρα του Ατρόμητου, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτήν του φετινού Ευθύμη Κουλούρη.

Η... ποδοσφαιρική Ιθάκη του 22χρονου επιθετικού έμοιαζε να είναι 504 χλμ μακριά από την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Περιστέρι. Οι βάσεις για τον Κουλούρη θεωρητικά υπήρχαν αλλά έπρεπε και οι συνθήκες να του ταιριάξουν. Το ποδοσφαιρικό περιβάλλον του Ατρόμητου δεν αμφισβητείται και το κάλεσμα του Νταμίρ Κάναντι στον άσο του ΠΑΟΚ «δένει» άψογα στα «θέλω» του ποδοσφαιριστή.

Στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Και ο Ευθύμης Κουλούρης το γνωρίζει καλά. Η προηγούμενη χρονιά δεν εξελίχθηκε -δεδομένης και της παρουσίας του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ- όπως θα ήθελε και ο Έλληνας επιθετικός έψαχνε το restart στην καριέρα του με την σύμφωνη -πάντα- γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο δανεισμός στον Ατρόμητο αποδείχθηκε λίρα εκατό και για την ομάδα και για τον ίδιο, κάνοντας... αίσθηση με το «καλημέρα» του πρωταθλήματος, χτυπώντας δις στο ματς με τον Παναιτωλικό. Έκτοτε, ακολούθησαν γκολ με Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ακόμη δύο με τον Αστέρα Τρίπολης. Απολογισμός; Εννέα γκολ σε δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος και μια θέση στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Εκεί όπου βρίσκεται και το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, για... χάρη του οποίου ο Ευθύμης Κουλούρης πήρε την μεγάλη απόφαση της μετακόμισης και πλέον τον κοντράρει στα ίσα, φορώντας όμως την φανέλα του Ατρόμητου. Ο έμπειρος επιθετικός του ΠΑΟΚ αποτελεί το βαρύ «πυροβολικό» της ομάδας του Δικεφάλου, όντας βασικός και αναντικατάστατος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Πρίγιοβιτς μοιάζει να ξεκίνησε φέτος από εκεί που σταμάτησε πέρσι... Μπορεί ο ΠΑΟΚ να απέκτησε τους Άκπομ και Καρέλη κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, μπορεί τα μεταγραφικά σενάρια κατά καιρούς να «φουντώνουν» για το μέλλον του στις τάξεις του Δικεφάλου, ωστόσο, ο 28χρονος επιθετικός συνεχίζει το... βιολί του, έχοντας καταγράψει μέχρι στιγμής εφτά γκολ σε δέκα ματς πρωταθλήματος.

Βάσει αριθμών, η σεζόν που διάγει ο Σέρβος είναι μια από τις πιο παραγωγικές της καριέρας του και στον ΠΑΟΚ ποντάρουν πολλά πάνω στον... ορεξάτο Πρίγιοβιτς με φόντο το πρωτάθλημα. Και εκείνος φαίνεται πως δεν τους χαλάει χατήρι...

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ και για τους δύο!
Κοινός παρονομαστής και στις δύο υποθέσεις είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βλέπει τους δύο ποδοσφαιριστές του να έχουν τον πρώτο λόγο στο πρωτάθλημα. Από την μια, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει πάρει από το χέρι τον ΠΑΟΚ στην κούρσα του πρωταθλήματος και από την άλλη, ο Ευθύμης Κουλούρης μέσα από τις εμφανίσεις του με την φανέλα του Ατρόμητου, εκτοξεύει τις μετοχές του, μπαίνοντας στο κάδρο ομάδων της Ευρώπης, όπως αυτό της Σπόρτινγκ.

Δείτε παρακάτω τα στατιστικά των δύο ποδοσφαιριστών:
Στατιστικά Κουλούρης
Πρίγιοβιτς

Λεπτά συμμετοχής

893'

872'
Γκολ

9 7
Ασίστ

1 -
Σουτ / Στον στόχο

3.75 / 34.4% 1.98 / 60.1%
Μονομαχίες / Κερδισμένες

19.29 / 35.6% 17.13 / 28.3%
Εναέριες μονομαχίες / Κερδισμένες

5.04 / 38.3% 6.83 / 36.3%
Συνολικές δράσεις / Επιτυχημένες

54.43 / 50.8% 44.65 / 36.8%

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...