«Από τα πιο όμορφα γκολ της καριέρας μου»

Από sdna.gr: Ο Ζοσέ Μαουρίσιο μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης καθώς και για το γκολ που πέτυχε, χαρακτηρίζοντάς το ως ένα από τα πιο όμορφα της καριέρας του.
Πηγή: sdna.gr
«Από τα πιο όμορφα γκολ της καριέρας μου»

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος και με το γκολ που πέτυχε στο γήπεδο της Τούμπας «σφράγισε» τη νίκη του Δικεφάλου. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, η διαφορά που έχει αναπτύξει ο ΠΑΟΚ από τους αντιπάλους του, τον κάνουν αισιόδοξο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κερδίζαμε με ένα γκολ και στο 20λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου, σημείωσα το γκολ που «σφράγισε» τη νίκη για τον ΠΑΟΚ. Είμαι παίκτης που συνηθίζει να σκοράρει και αυτό το γκολ που έβαλα ήταν από τα πιο όμορφα της καριέρας μου. Έχω βάλει ήδη δύο γκολ στην σεζόν και θα έρθουν ακόμη περισσότερα.

Αναμφισβήτητα ήταν μια αγωνιστική που μας έδωσε μεγάλη ελπίδα. Από τους διώκτες μας μόνο ο Ολυμπιακός κέρδισε, έτσι ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας απέναντι στην Ξάνθη, γιατί αυξήσαμε την διαφορά μας από τον δεύτερο της βαθμολογίας. Είμαστε αισιόδοξοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...