«Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα»

Για την νίκη επί του Άρη, την διακύμανση του σκορ και την ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ, που έκρινε το αποτέλεσμα, μίλησε ο Λίνος Χρυσικόπουλος.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα»

Ο Κερκυραίος φόργουρντ του Δικεφάλου, είπε αναφορικά με την επικράτηση στο τοπικό ντέρμπι:

Για την νίκη επί του Άρη

«Παρά την καλή μας εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και τη διαφορά των 14 πόντων που πήραμε, δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας, γιατί στην άμυνα ήμασταν χαλαροί. Ο Άρης έβαλε κοντά στους 40 πόντους στο ημίχρονο, κάτι που δεν κάνει φέτος, έδωσε 13 ασίστ σε 20 λεπτά, περισσότερες από όσες μοιράζει σε έναν αγώνα. Θεωρώ ότι αυτό το γεγονός τους έδωσε ρυθμό και τους έδωσε το δικαίωμα να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο. Επειδή, όμως, είναι ένα ματς ειδικών συνθηκών, είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη μας και θα ήμασταν ακόμα και αν την παίρναμε με διαφορά ενός πόντου».

Για τον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα, όταν ο αντίπαλος μείωσε το σκορ:

«Θεωρώ ότι έχουμε ποιοτικούς παίκτες, που έχουν ξαναπαίξει σε αυτά τα παιχνίδια, ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Σε αυτά τα ματς, πέρα από το πλάνο, εξίσου σημαντικό λόγο παίζουν και οι προσωπικότητες των παικτών. Ο Φιλ Γκος, για παράδειγμα, ήρθε από τον πάγκο στο τελευταίο δεκάλεπτο, έβαλε δυο μεγάλα σουτ και μας έφερε ξανά στο +10».

Για το αν η διακοπή θα λειτουργήσει με θετικό ή αρνητικό τρόπο στην ομάδα:

«Αν πάρουμε παράδειγμα την περσινή χρονιά, η διακοπή είχε λειτουργήσει πολύ καλά για εμάς. Ελπίζω και φέτος να έχει την ίδια ευεργετική επίδραση».

Διαβάστε ακόμη...