Άνετη νίκη για τη Βενέτσια

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στο Fiba Champions League αργούν, ωστόσο έχει ενδιαφέρον η πορεία των αντιπάλων του Δικεφάλου στα εγχώρια πρωταθλήματα τους.
Πηγή: paok24.com
Άνετη νίκη για τη Βενέτσια


Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε... ταμείο και σας το παρουσιάζει παρακάτω:

Μπορεί η 8η αγωνιστική της regular season του Basketball Champions League να αργεί λόγω της διακοπής για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, ωστόσο το www.paokbc.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης στα εθνικά πρωταθλήματα που συμμετέχουν το διήμερο που μας πέρασε.

Στην Ιταλία, η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League (12 Δεκεμβρίου στο “PAOK Sports Arena”), διέλυσε εκτός έδρας την Avelino με 49-79 και παρέμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 7-1. Η Venezia κυριάρχησε από το ξεκίνημα του αγώνα, παίρνοντας διαφορά 18 πόντων από το πρώτο ημίχρονο. Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Mitchel Watt και MarQuez Haynes με 17 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Στην Ισπανία, η San Pablo Burgos νίκησε την Iberostar Tenerife με 79-68 για την 10η αγωνιστική της ACB και την υποχρέωσε σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά από αυτή από τον ΠΑΟΚ. Η Tenerife σούταρε συνολικά 41 τρίποντα, έχοντας ποσοστό 32% και γενικά δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή επιθετική μέρα, με τον Thad McFadden να ξεχωρίζει με 20 πόντους και 6/13 τρίποντα.

Στη Γαλλία, η Nanterre επιβλήθηκε της Chalon Reims με 73-67 σε εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Πρώτος σκόρερ για τη Nanterre ήταν ο αρχηγός της, Lahaou Konate με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Jeremy Senglin είχε 14 πόντους.

Στη Γερμανία, η Telekom Baskets Bonn ηττήθηκε με 96-85 από την Ulm για την 9η αγωνιστική και υποχώρησε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 5-4. Πρώτος σκόρερ για την Bonn, η οποία μάζεψε 11 ριμπάουντ λιγότερα από τον αντίπαλό της, ο James Mayo είχε 19 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ Martin Breunig είχε 16 πόντους με 7/7 δίποντα.

Στο Ισραήλ, η Hapoel Holon επικράτησε της Herzliya με 86-78 για την 8η αγωνιστική της Super League του Ισραήλ, κάνοντας μια εκπληκτική ανατροπή, καθώς είχε επί μέρους σκορ 32-14 στην τέταρτη περίοδο. Ο Corey Waden είχε 19 πόντους και 7 ασίστ, ενώ ο TJ Cline είχε 13 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στην Ελβετία, η Olympic Fribourg διέλυσε την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα του ελβετικού πρωταθλήματος, Starwings Basket, με 106-68 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πρωταγωνιστής της ομάδας ήταν για άλλο ένα παιχνίδι ο Babacar Toure με 23 πόντους και 10/13 δίποντα και 6 ριμπάουντ.

Η BK Opava δεν είχε κάποια αγωνιστική υποχρέωση στις διοργανώσεις της Τσεχίας το διήμερο που μας πέρασε.

Διαβάστε ακόμη...