«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, καταπληκτικός ο Χρυσικόπουλος»

Από paok24.com: Τρεις ήταν οι παράγοντες που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι", σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αγγέλου.
Πηγή: paok24.com
«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, καταπληκτικός ο Χρυσικόπουλος»

Οι πόντοι που πέτυχε ο Δικέφαλος από λάθη του Άρη, η παρουσία του Χρυσικόπουλου και τα... νεύρα του Λάκι Τζόουνς.

Μεταξύ άλλων, ο προπονητής του Άρη τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης του ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν σε μία πολύ καλή βραδιά, εμείς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Προσπαθήσαμε να... μαζέψουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Χάσαμε επτά επιθετικά ριμπάουντ και δεχθήκαμε δέκα πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και δεχθήκαμε μόνο δύο.

Το σημείο που έκρινε το παιχνίδι ήταν οι 24 πόντοι που δεχθήκαμε από λάθη. Επίσης στο 80-75 έγιναν 4-5 φάσεις, που είχαν αρνητική εξέλιξη για εμάς. Είχαμε τρία σουτ, το ενδιάμεσο του Κάιζερ που εγώ νομίζω ότι ήταν φάουλ, δύο άστοχα τρίποντα. Μετά δεχθήκαμε στο 82-75 το τρίποντο από τον Γκος, που ήταν λάθος της άμυνας, είχαμε πει ότι θα παίξουμε πάνω σε αυτό το σκριν.

Είχαμε τα νεύρα του Λάκι που δεχθήκαμε τις τέσσερις συνεχόμενες βολές. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, εμείς πρέπει να κρατήσουμε την μαχητικότητα που δείχνουμε. Την προσπάθεια που κάνουμε να ελέγχουμε τα παιχνίδια και να δούμε σε κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού, πως συμπεριφερόμαστε, αμυντικά και επιθετικά.

Τα 14 τρίποντα του ΠΑΟΚ πολύ σημαντικά, κάποια ήταν καθοριστικά. Ο Χρυσικόπουλος επίσης καθοριστικός. Ήταν ώριμος και σήμερα ήταν καταπληκτικός. Είναι δύσκολο να ελέγξεις ένα παιχνίδι που φεύγει πάνω από 38%-39% και εσύ δέχεται 20 πόντους από λάθη. Ένα στοιχείο που δίνει τις κατοχές είναι όταν παίζεις άμυνα, όταν δεν χάνεις τα ριμπάουντ και όταν δεν κάνεις λάθη.

Εμείς και χάναμε τα ριμπάουντ και κάναμε λάθη και ο αντίπαλος είχε μεγάλη οργανωμένη ευστοχία με πολύ καλή τακτική. ¨Όταν δέχεται τρίποντα με 40%, είναι πολύ δύσκολο αν μην πάει ο αγώνας στους 90 πόντους, από την στιγμή που δίνει κι εσύ 20 πόντους από λάθη»

Διαβάστε ακόμη...