Στόχος το νέο τρίποντο

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο «Παλατάκι» τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης
Πηγή: paok24.com
Στόχος το νέο τρίποντο


Με... φόρα από τη νίκη με 3-0 επί του Παναθηναϊκού, ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται την ακριτική ομάδα στο PAOK Sports Arena στις 18:00 (live από το PAOK24).
Έβδομη αγωνιστική για την Volleyleague με το σύνολο του Σέρτζιου Στάνκου να θέλει να συνεχίσει στις νίκες και τις θετικές εμφανίσεις, λίγες ημέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση για τους 32 του CEV Cup κόντρα στην πολωνική, Όλστιν.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ πέρασε και πάλι στα θετικά αποτελέσματα και με 11 βαθμούς σε 5 αγώνες πρωταθλήματος βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και -2 από τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό.

Όπως σας είχε ενημερώσει το PAOK24, τελικά ο Δημήτρης Τζούριτς στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού ο τραυματισμός του στην αρχή του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν σοβαρός και έτσι αναμένεται να επιστρέψει γρήγορα στη διάθεση του Στάνκου.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ταξιδεύει για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη καθώς τον Σεπτέμβριο είχε προηγηθεί και η αναμέτρηση για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 σετ.

Ο Σάκης Μουστακίδης βλέπει την ομάδα του να ανεβάζει στροφές μετά και την προσθήκη του Μπενγκολέα, αλλά και το φορμάρισμα των Σέρβων Γκμίτροβιτς, Τουρνάνιανιν που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς.

Ο ΠΑΟΚ μετράει 8-0 σερί σε αναμετρήσεις πρωταθλήματος με τον Εθνικό. Σε 32 αγώνες πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ προηγείται του Εθνικού με 26-6 νίκες.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP).

Διαβάστε ακόμη...