Μεγάλη απουσία, μεγάλο κενό

Από paok24.com: Ο τραυματισμός του Βαγγέλη Μαργαρίτη στον αγκώνα, αποδείχθηκε σοβαρός και η επιστροφή του, αν όλα πάνε καλά, θα πραγματοποιηθεί το... 2019.
Πηγή: paok24.com
Μεγάλη απουσία, μεγάλο κενό

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ... «ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπέστη ρήξη ωλενιαίου πλαγίου συνδέσμου στο δεξί αγκώνα και σε συνεργασία με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας Ιωσήφ Γαβριηλίδη, αποφάσισε να ακολουθήσει συντηρητική αντιμετώπιση του τραυματισμού του. Το διάστημα της απουσίας του Μαργαρίτη από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας υπολογίζεται από 4-6 εβδομάδες, με την κατάστασή του ωστόσο να πρέπει να επανεκτιμηθεί στην πορεία της αποθεραπείας του».

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον Μαργαρίτη, στην Τενερίφη, δε θα τον έχει μεθαύριο με τον Άρη και καλείται να ζήσει χωρίς αυτόν, για τουλάχιστον ένα με ενάμιση μήνα.

Μετά το ντέρμπι της Κυριακής, ακολουθεί διακοπή, με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, να είναι προγραμματισμένη, για το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο.

Ακολουθούν Παναθηναϊκός (εντός), Πανιώνιος (εκτός), Ολυμπιακός (εντός), Κολοσσός Ρόδου (εκτός), Περιστέρι (εντός). Το παιχνίδι με το Περιστέρι είναι να γίνει στις 12 Ιανουαρίου και ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο στις 19/1. Κάπου εκεί, εφόσον όλα πάνε καλά, αναμένεται η επιστροφή του Μαργαρίτη...

Μέσα σε αυτά τα παιχνίδια, προστίθενται και τα ευρωπαϊκά. Βενέτσια (εντός), Τέλεκομ Βόννης (εκτός), Χάποελ Χολόν (εντός) και Ναντέρ (εκτός), με πιθανή επιστροφή σε κάποιο από τα δύο τελευταία.

Το διάστημα που θα μείνει εκτός ο Μαργαρίτης είναι μεγάλο, τα παιχνίδια που αναμένεται να χάσει πολλά, αριθμητικά το κενό του καλύπτεται από τον Πόουπ, που υπάρχει στο ρόστερ, ποιοτικά όμως, υπάρχει θέμα...

Διαβάστε ακόμη...