Ούμπιδες: «Ο Κουλούρης είναι ο επόμενος Μήτρογλου»

Από sdna.gr: Συνέντευξη στην πορτογαλική ιστοσελίδα «O Jogo», παραχώρησε ο Χαβιέ Ούμπιδες, με αφορμή το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Ευθύμη Κουλούρη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στον Ατρόμητο.
Πηγή: sdna.gr
Ούμπιδες: «Ο Κουλούρης είναι ο επόμενος Μήτρογλου»

O Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου, συνέκρινε τον Κουλούρη με τον Μήτρογλου, σημειώνοντας ότι αποτελεί το μέλλον της Εθνικής Ελλάδος, ενώ ανέφερε ότι δεν του προκάλεσε καμία έκπληξη το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ, για τον νεαρό επιθετικό που αγωνίζεται στους Περιστεριώτες, με την μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χαβιέ Ούμπιδες:

«Είναι νεαρός και με εξαιρετικό μέλλον. Είναι ο επόμενος Μήτρογλου και αποτελεί το μέλλον της εθνικής Ελλάδος. Γνώριζα τον Κουλούρη πριν έρθει στον Ατρόμητο, θυμάμαι όταν παίζαμε απέναντι του σκεφτόμουν ότι έπρεπε να είμαστε σε εγρήγορση. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκόραρε πολλά γκολ τις προηγούμενες σεζόν, αλλά στον Ατρόμητο βρήκε την ηρεμία για να δείξει τι είναι ικανός να κάνει», σημείωσε αρχικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός.

Για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ και το αν του προκάλεσε έκπληξη: «Όχι. Δουλεύω μαζί του κάθε μέρα και δεν μου προκαλεί έκπληξη. Μιλάμε για έναν σκόρερ. Έναν έξυπνο επιθετικό εντός της περιοχής αλλά και εκτός αυτής. Δεν μου προκαλεί έκπληξη το ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Σπόρτινγκ».

Διαβάστε ακόμη...