«Ακολουθώντας τον Γκαρσία»

Από inpaok.com: Ισπανική ιστοσελίδα έκανε εκτενές αφιέρωμα στην καριέρα του Πάμπλο Γκαρσία.
Πηγή: inpaok.com
«Ακολουθώντας τον Γκαρσία»

Οι Ίβηρες αναφέρονται στην θητεία του Ουρουγουανού στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στην προπονητική του καριέρα στις ακαδημιές του ΠΑΟΚ.

Μετά τους έξι αγώνες με τη φανέλα της Μίλαν, ο Γκαρσία φόρεσε τη φανέλα των Βενέτσια και Οσασούνα με τις εμφανίσεις του στη δεύτερη να είναι αυτές που του έδωσαν το... εισιτήριο για το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο Ουρουγουανός συμμετείχε σε 26 αγώνες της Ρεάλ και ακολούθησαν η Θέλτα και η Ρεάλ Μούρθια, μέχρι να έρθει στη ζωή του ο ΠΑΟΚ.

«Στον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία έγινε ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες της κερκίδας και έζησε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια, μάλιστα επέστρεψε και στην εθνική του ομάδα», τονίζουν οι Ισπανοί.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρεται και στη θητεία του ως προπονητής στις ακαδημίες του Δικεφάλου:

«Τη σεζόν 2015-2016 ξεκίνησε την καριέρα του στους πάγκους και έγινε ο δεύτερος προπονητής της Κ17 του ΠΑΟΚ. Την επόμενη χρονιά ξεκίνησε να προπονεί την Κ19 του ΠΑΟΚ, στην οποία παραμένεο μέχρι και σήμερα. Η έως τώρα πορεία του στους πάγκους είναι επιτυχημένη. Η ομάδα του ηγείται της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα των Κ19 της Ελλάδας, μία διοργάνωση που κατάφερε να κατακτήσει πέρυσι. Επίσης είναι ακόμα εντός του UEFA Youth League».

Δείτε εδώ το αφιέρωμα των Ισπανών

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...