Στην καλύτερη πεντάδα ο Χρυσικόπουλος

Με την εμφάνιση του χθες, στην έδρα της Τενερίφης, ο Λίνος Χρυσικόπουλος έκανε τη διαφορά για τον ΠΑΟΚ και σήμερα, βρίσκεται στην καλύτερη πεντάδα της 7ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.
Πηγή: paok24.com
Στην καλύτερη πεντάδα ο Χρυσικόπουλος


Με τους 24 πόντους του, τα 6/7 τρίποντα και το νικητήριο καλάθι που πέτυχε, ο Κερκυραίος φόργουορντ, μάζεψε 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης.

Με τα νούμερα αυτά, μπήκε στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής, μαζί με τον Καλίφ Γουάιατ της Χάποελ Χολόν, τον Πιέτρο Αραντόρι της Βίρτους Μπολόνια, τον Χασάν Μάρτιν της Μπαϊρόιτ και τον Όγκουστιν Ρούμπιτ της Μπάμπεργκ.

«Ο τιμωρός του ΠΑΟΚ, ήταν με μία λέξη ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ, με τους Έλληνες να παίρνουν το περίφημο… σκαλπ των μέχρι πρότινος αήττητων και πρώην πρωταθλητών της Τενερίφης, με μια νίκη με 65-66 στη La Hamburguesa. Ο 25χρονος Χρυσικόπουλος, είχε τον παράγοντα του… «ουάου» σε κάθε ένα από τα 29 λεπτά του, βάζοντας 6 από τις 7 προσπάθειες πίσω από τα 6,75, με 24 πόντους. Επίσης, ο Χρυσικόπουλος, είχε 5 ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί για τέταρτη συνεχόμενη φορά στη διοργάνωση, αφού ξεκίνησε την πορεία της με τρεις ήττες. Το προηγούμενο υψηλό του στους πόντους αυτήν τη σεζόν, ήταν οι 19 στην ήττα της δεύτερης αγωνιστικής από τη Βόννη. Δεν είναι να απορεί κάποιος που ο Χρυσικόπουλος βρίσκεται στο ρόστερ της Ελλάδας για τα τελευταία προκριματικά» έγραψε στην ιστοσελίδα του το BCL, για τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του ΒCL…

 

 

Διαβάστε ακόμη...