«Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να πετύχει περισσότερα από πέρσι»

Από arenafm.gr: Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Χρήστος Καραμπέρης, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την μεγάλη νίκη του «δικεφάλου» στην Ισπανία κόντρα στην Τενερίφη, τον Μπάνε Πρέλεβιτς και το επικείμενο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης.
Πηγή: arenafm.gr
«Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να πετύχει περισσότερα από πέρσι»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την νίκη κόντρα στην Τενερίφη: «Πολύ μεγάλη νίκη. Ψυχολογικά και βαθμολογικά. Έλειπε ο αρχηγός μας αλλά έχουμε πολύ καλό υλικό, έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και ο καθένας κατάφερε να κάνει το καλύτερο. Η τελευταία μας νίκη στην Ισπανία ήταν με την Μπαρτσελόνα, με τον Φλεβαράκη προπονητή, μετά διαλυθήκαμε. Το παρελθόν δεν υπάρχει για εμένα, θέλω να κοιτάω μόνο μπροστά. Δεν νομίζω πως υπάρχει παίκτης στον αθλητισμό που μπαίνει στο γήπεδο και λέει θα χάσει. Τα παιδιά ξέρουν ποια φανέλα φορούν, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Έχασαν από Χολαργό και Λήμνο, αλλά αυτό δεν έχει σχέση. Τα προηγούμενα δυο χρόνια που παίξαμε με την Τενερίφη, πήγαμε δυο ημέρες νωρίτερα για να ξεκουραστεί η ομάδα. Πήγαμε και χάσαμε. Ενώ χθες πήγαμε την ημέρα του αγώνα και κερδίσαμε. Ο προπονητής ήταν εξαιρετικός, από την αρχή μέχρι το τέλος».

Για τις ήττες από Ήφαιστο και Χολαργό, και τη γκρίνια του κόσμου: «Σαν κόσμος το έχουμε αυτό, γιατί έχει μάθει σε επιτυχίες ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Λογικό είναι να υπάρχει γκρίνια. Υπάρχουν ιδιοκτήτες που βάζουν τα λεφτά τους όμως και τώρα. Στην Λήμνο ήμασταν μέτριοι στην απόδοσή μας, αλλά ήμασταν και άτυχοι. Μπορεί να έχουν και παραπάνω μπάτζετ από τον ΠΑΟΚ αυτές οι ομάδες εν τω μεταξύ. Ο Προμηθέας έχει πολύ ισχυρό ιδιοκτήτη, ο Ήφαιστος επίσης. Είναι ένα μεγάλο θέμα αυτό».

Για τον Μπάνε Πρέλεβιτς και το ενδεχόμενο έλευσης επενδυτή στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Μας έδωσαν την εντολή να κάνουμε αυτό που κάνουμε. Έχει εδώ και κάποιο καιρό, που ο πρόεδρος του ΑΣ, ο κ. Κατσαρής, έλαβε ένα έγγραφο που του δίνει το δικαίωμα να ψάχνει επενδυτή. Δεν υπάρχει τίποτα στην τύχη, αυτός που θα έρθει να πάρει την ομάδα θα την βρει καθαρή. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι ένας ήρεμος άνθρωπος. Είναι σε διαδικασία πίεσης όμως τώρα, είχε υποσχεθεί κάτι στους συνεργάτες του, από τη στιγμή που δεν μπορεί να το υλοποιήσει, θα αποχωρήσει».

Για την συνέντευξη τύπου του Μπάνε Πρέλεβιτς την Παρασκευή: «Είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος σε αυτήν την θέση για τον ΠΑΟΚ. Έχει βοηθήσει πολύ το σωματείο, εγώ μπορεί να ξέρω λίγα, μπορεί να ξέρω και τίποτα όσον αφορά την συνέντευξη τύπου, αλλά θέλω να μιλήσει ο πρόεδρος, όχι εγώ».

Για το φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ και τους στόχους της ομάδας: «Ο στόχος ήταν να γίνει λίγο καλύτερος από πέρσι, ήταν να γίνει πιο ακριβή ομάδα. Για να διεκδικήσουμε τίτλο πρέπει να είμαστε και τυχεροί. Αποφασίσαμε να αυξήσουμε το μπάτζετ φέτος γιατί οι υποτιθέμενες μικρές ομάδες, έχουν επενδυτές και ρίχνουν χρήματα. Θέλαμε να ρίξουμε χρήματα και να κάνουμε ένα υλικό που θα ταιριάζει στη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ήρθε σε κάποιες επαφές ο Μπάνε, συμφώνησε και έκανε μια σοβαρή ομάδα. Αν το έκανε άλλη ομάδα αυτό το υλικό, θα πλήρωνε τα διπλάσια. Οι συμφωνίες που πέτυχε ο Μπάνε Πρέλεβιτς ήταν πολύ καλές. Έχει ένα team που τον βοηθάει, έχει την ικανότητα να το κάνει και το έκανε. Αν μου πείτε ποιος ήταν ο καλύτερος πρόεδρος στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ήταν ο Βεζυρτζής, μέχρι να πεθάνω θα το λέω, αλλά έχω μεγάλο σεβασμό σε όλους όσους έβαλαν χρήματα στην ομάδα ανά τα χρόνια».

Για το επικείμενο ΠΑΟΚ-Άρης: «Το ματς είναι πάρα πολύ δύσκολο, η ομάδα μας έχασε πολύ ενέργεια χθες. Το ΠΑΟΚ-Άρης είναι πάντοτε 50-50, δεν μπορείς να πεις πως μια ομάδα θα κερδίσει εύκολα. Είναι ένα ντέρμπι».

Για τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μαργαρίτη: «Από 15-20 μέρες μέχρι τρεις μήνες μπορεί να λείψει ο Μαργαρίτης, ανάλογα με την επέμβαση που ίσως κάνει. Οι τραυματισμοί είναι στο παιχνίδι όμως, κι άλλες ομάδες έχουν τραυματισμούς. Κι ένας να μείνει στην ομάδα, να είστε σίγουρος πως θα παλεύει».

Διαβάστε ακόμη...