«Μονόδρομος η νίκη με Άρη!»

Από inpaok.com : Η Δημήτρα Καραπέτσα, μίλησε στο INPAOK, για την προσαρμογή της από τις Αμαζόνες Δράμας στον ΠΑΟΚ, για την ομάδα και το κλίμα που επικρατεί, για τον προπονητή, για τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα, για τον κόσμο του Δικεφάλου, αλλά και για το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη που ακολουθεί.
Πηγή: inpaok.com
«Μονόδρομος η νίκη με Άρη!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την φετινή ομάδα:

«Έχουν φύγει πολλές παίκτριες, αλλά από την άλλη έχουν έρθει αρκετές παίκτριες. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, έχουμε «δεθεί» μεταξύ μας είμαστε μία ομάδα, μία οικογένεια και είμαστε πανέτοιμες να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία».

Για την προσαρμογή της:

«Ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου, την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, που με βοήθησαν να προσαρμοστώ πολύ εύκολα. Έχω με όλες τις συμπαίκτριες μου καλή σχέση και τις ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό».

Για την επικοινωνία των παικτριών με τον προπονητή (δεν μιλάει αγγλικά):

«Έχουμε τον «συνδετικό κρίκο», τον γυμναστή μας τον κ. Νικολάου, ο οποίος μας μεταφέρει αυτά που λέει ο προπονητής μας και αυτά που θέλουμε να πούμε εμείς στον προπονητή και έτσι μπορούμε και επικοινωνούμε».

Για το παιχνίδι με τις Ελπίδες Καρδίτσας που δεν έγινε:

«Στεναχωρηθήκαμε πιο πολύ για την ταλαιπωρία, ωστόσο όλα για κάποιο λόγο γίνονται και όταν παίξουμε θα μπούμε, για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν θα τις βοηθήσει ή όχι η αποχή, ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη (ακολουθεί και ρεπό πριν το παιχνίδι με τις «κίτρινες»):

«Θεωρώ πως θα κάνουμε κάποιο φιλικό παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο, για να κρατήσουμε τον ρυθμό μας. Το ντέρμπι με τον Άρη το περιμένουμε όλες και θεωρώ πως η νίκη σε αυτό το παιχνίδι είναι μονόδρομος».

Για τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα:

«Θεωρώ ότι ο Άρης και οι Ελπίδες Καρδίτσας, είναι δύο εξαιρετικές ομάδες, ωστόσο δεν μας φοβίζει καμία ομάδα εμάς, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και θέλει πάντα να κερδίζει και να κατακτάει τίτλους».

Για τις εγκαταστάσεις της Νέα Μεσημβρίας:

«Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, αυτόματα σε βάζουν σε ένα κλίμα επαγγελματισμού. Νοιώθουμε υπέροχα που προπονούμαστε δίπλα από την αντρική ομάδα και ευχαριστούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, που μας επέτρεψαν, να έχουμε τη Νέα Μεσημβρία έδρα, αλλά και να κάνουμε εκεί πέρα τις προπονήσεις μας».

Για τον κόσμο:

«Τους θέλουμε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι, να μας στηρίζει με την παρουσία του και εμείς τους υποσχόμαστε, μία χρονιά γεμάτη νίκες και πολύ ποδοσφαιρικό υπερθέαμα».

Διαβάστε ακόμη...