«Μου αρέσει να παίζω με τον Μίτροβιτς»

Από arenafm.gr: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έκανε πράγματα και θαύματα στον αγώνα της Σερβίας με τη Λιθουανία και σε δηλώσεις του έριξε τα «καρφιά» του για την επιλογή του προπονητή του να παίζει σχεδόν πάντα με έναν επιθετικό.
Πηγή: arenafm.gr
«Μου αρέσει να παίζω με τον Μίτροβιτς»

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για 40' περίπου στο παιχνίδια με τη Λιθουανία και εκτός από το γκολ που πέτυχε είχε και ασίστ.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Κάθε γκολ είναι σημαντικό και για την ομάδα που κέρδισε και για μένα προσωπικά. Τους βαθμούς τους παίρνεις με γκολ και είμαι χαρούμενος για αυτό που πέτυχα», σχολίασε αρχικά, για να προσθέσει:

«Ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος και ήταν δύσκολο να παίζει ένας επιθετικός απέναντι σε πέντε αμυντικούς. Με δύο στην επίθεση είχαμε αποτελεσματικότητα. Νιώθω καλά όταν αγωνίζομαι με τον Μίτροβιτς και όπως το βλέπω εγώ, απολαμβάνω το παιχνίδι μαζί του. Αν ήταν δική μου απόφαση θα παίζαμε μαζί σε κάθε αγώνα αλλά δεν αποφασίζω εγώ», ολοκλήρωσε ο επιθετικός του «δικεφάλου», ρίχνοντας την... μπηχτή του στον προπονητή του.

Διαβάστε ακόμη...