«Ίσως προλάβουμε τελικό με VAR»

Από paok24.com: Τώρα λένε ότι μόνο ο τελικός κυπέλλου μπορεί να γίνει με το VAR!
Πηγή: paok24.com
«Ίσως προλάβουμε τελικό με VAR»

Υπουργοί και βουλευτές της Κυβέρνησης είχαν δεσμευτεί για το ότι το VAR θα μπει φέτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Έλεγαν για το διάστημα μετά την 10η αγωνιστική, μετά έλεγαν για τον δεύτερο γύρο, αργότερα για τις τελευταίες αγωνιστικές. Τώρα έρχεται ο Πέτρος Κωνσταντινέας να περάσει ως θετική είδηση, το ότι ίσως να δούμε τελικό κυπέλλου με VAR.

Συγκεκριμένα δήλωσε στον Sport fm: «να σας κάνω μια αποκάλυψη για το VAR. Υπάρχει μια περίπτωση να προλάβουμε τον τελικό. Έχει αργήσει πολύ η υπόθεση, αλλά υπάρχει μια διαδικασία που θέλει εννιά μήνες εκπαίδευση για να γίνει χρήση του VAR. Τι να κάναμε; Δεν είμαστε ειδικοί για να το προβλέψουμε».

Παράλληλα, σχολίασε και το θέμα των ξένων διαιτητών στη Super League: «Και οι ξένοι διαιτητές κάνουν λάθη. Όταν κάνει ο ξένος λάθος, κανένας παράγοντας δεν μιλάει. Μέχρι καμία συνέντευξη φτάνουν. Σκεφτείτε να τα κάνει αυτά Έλληνας... Αν οι παράγοντες του ποδοσφαίρου δεν βάλουν πλάτη και να τους διαχειριστούν σωστά, έτσι όπως γίνεται στην Αγγλία, πως θα βελτιωθεί και ο Έλληνας διαιτητής; Αλλιώς βλέπω να μένουμε με τους ξένους. Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...