«Ανυπομονούμε για τα ντέρμπι!»

Από inpaok.com: Ο Απόστολος Παλάσκας μίλησε στο INPAOK, για τα παιχνίδια με τον Φοίβο και την Δράμα, για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, για τη νέα του εμπειρία που βρίσκεται στις ακαδημίες της ομάδας ως προπονητής, αλλά και για τον κόσμο και το κλειστό της Νεάπολης.
Πηγή: inpaok.com
«Ανυπομονούμε για τα ντέρμπι!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Φοίβο:

«Ήταν ένα παιχνίδι που εμείς θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, ειδικότερα μετά την ήττα από τον Δούκα, νομίζω συσπειρωθήκαμε σαν ομάδα και θέλαμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή, η οποία έγινε αρχικά με την Έδεσσα και μετέπειτα με τον Φοίβο. Ελπίζω και είμαι σίγουρος πως θα συνεχιστεί και με την Δράμα. Ο απώτερος σκοπός μας είναι στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ τον Δεκέμβρη, να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και για εμάς δεν θα υπάρχει κάτι άλλο πέρα από τη νίκη σε αυτά τα δύο παιχνίδια».

Για το πως περιμένουν τα ντέρμπι σαν ομάδα:

«Έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια πως αυτά τα παιχνίδια τα περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Ζούμε γι' αυτά τα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα σίγουρα θέλουμε και εμείς να αποδείξουμε κάποια πράγματα, όχι σε τρίτους, αλλά κυρίως στους εαυτούς μας ότι είμαστε εδώ και μπορούμε να κερδίσουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο και είναι μία καλή ευκαιρία τα ντέρμπι, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά και πως μπορούμε να ανταποκριθούμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια».

Για το αν οι παίκτες είναι ευχαριστημένοι από την αλλαγή της έδρας:

«Η αλήθεια είναι πως όσο περνάει ο καιρός, βρίσκουμε τα «πατήματά» μας στο νέο μας γήπεδο. Όσο αναφορά τον κόσμο, από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, απ' ότι στη Μίκρα. Κακά τα ψέματα η δυναμική του ΠΑΟΚ είναι στις δυτικές συνοικίες και αυτό που πιστεύω και βλέπω είναι ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται πάρα πολύ έντονα και νομίζω πως θα φανεί ακόμη περισσότερο και στους επόμενους αγώνες, αλλά κυρίως στα ντέρμπι».

Για το πως ζει την προπονητική του καριέρα στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ:

«Η αλήθεια είναι πως ήταν κάτι που ήθελα αρκετά χρόνια να γίνει και φέτος επιτέλους ήρθε αυτή η ώρα. Για μένα είναι μία καινούρια εμπειρία και μία νέα αρχή. Αυτό που θέλω να κάνω μαζί με τον Μαστορογιάννη είναι να μεταδώσουμε τις εμπειρίες μας στα νέα παιδιά, να τα φέρουμε πιο κοντά στο άθλημα και ο σκοπός είναι να μπορεί η ακαδημία να βγάζει παίκτες στο αντρικό τμήμα, κάτι το οποίο δυστυχώς δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Ελπίζουμε στο μέλλον να υπάρξουν αυτές οι προωθήσεις στην αντρική ομάδα, από τις ακαδημίες μας».

Για τον κόσμο και τα επόμενα παιχνίδια:

«Το μόνο που ζητάμε από τον κόσμο είναι να είναι μαζί μας όσο μπορεί. Είναι ξεκάθαρα ο 8ος μας παίκτης μέσα στο γήπεδο, το έχουμε πει πολλές φορές. Είναι αυτοί που μας βοήθησαν να φτάσουμε στην κορυφή. Τους θέλουμε δίπλα μας και είμαι σίγουρος πως με την βοήθειά τους θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε ακόμη...