Βραβεύουν Πέλκα την Κυριακή τα Γιαννιτσά (pic)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο ΑΣ Γιαννιτσά ενημέρωσε οτι την Κυριακή, στον εντός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, θα βραβευτεί ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και διεθνής μέσος, Δημήτρης Πέλκας (στη φωτο με τον πρόεδρο της ομάδας, Θόδωρο Δανιηλίδη), που κατάγεται από τα Γιαννιτσά και άρχισε την καριέρα του από την αθλητική ακαδημία της πόλης.
Πηγή: arenafm.gr
Βραβεύουν Πέλκα την Κυριακή τα Γιαννιτσά (pic)

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “κυανόλευκων” της Πέλλας: “Την Κυριακή 25/11 στις 15:00, υποδεχόμαστε τον ιστορικό Αγροτικό Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών με στόχο να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και η στήριξη όλων είναι απαραίτητη.

Παράλληλα, πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση της ομάδας θα τιμήσει το σπλάχνο της πόλης μας, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΛΚΑ, ο οποίος ξεκίνησε από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών την καριέρα του και εκπροσωπεί τα Γιαννιτσά με την φανέλα του ΠΑΟΚ, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ ταυτόχρονα εκπροσωπεί και όλη την Ελλάδα, με την γαλανόλευκη και το εθνόσημο στο στήθος, στα γήπεδα όλου του κόσμου”. Αξίζει να σημειωθεί οτι στη νεοσύστατη ομάδα των Γιαννιτσών αγωνίζεται ο πρώτος ξάδερφος του Δημήτρη Πέλκα, ο νεαρός μέσος, Βασίλης Πέλκας.

 

Διαβάστε ακόμη...