Ο Λουτσέσκου «πληγώνει» την… παλιά του αγάπη

Από arenafm.gr: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου την Ξάνθη στο γήπεδό του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα τεθεί αντιμέτωπος για τρίτη φορά στην καριέρα του με την... παλιά του αγάπη, την ακριτική ομάδα.
Πηγή: arenafm.gr
Ο Λουτσέσκου «πληγώνει» την… παλιά του αγάπη

Η αρχή έγινε στις 2 Δεκεμβρίου του 2017, όταν και ο Ρουμάνος τεχνικός αντιμετώπισε για πρώτη φορά την Ξάνθη, στον πάγκο της οποίας βρέθηκε από το 2014 έως το 2017, φιλοδωρώντας την με 3 γκολ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, ο «δικέφαλος» επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-0 της ακριτικής ομάδας χάρη σε αυτογκόλ του Ντε Λούκας – ο οποίος θ' απουσιάσει από το σαββατιάτικο ματς λόγω τραυματισμού – και γκολ των Μακ (33′), Κρέσπο (62′).

Ήταν το ματς στο οποίο ο Αντελίνο Βιερίνια καθιερώθηκε ως αριστερό μπακ και ο Πασχαλάκης πήρε τη θέση του Ρέι κάτω από τα γκολπόστ.

Η συνέχεια δόθηκε στις 22 Απριλίου του 2018, όταν ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 την Ξάνθη, με τους Μπίσεσβαρ (68΄) και Κουλούρη (85΄) να σκοράρουν για τους «ασπρόμαυρους», σ' ένα ματς στο οποίο οι ακρίτες είχαν προηγηθεί με 0-1 με τον Γέντρισεκ στο 16ο λεπτό.

Διαβάστε ακόμη...