Γιόβισιτς: «Ήμουν μια... ανάσα από τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Ο Σέρβος αμυντικός μέσος του Ερυθρού Αστέρα, Μπράνκο Γιόβισιτς, αποκάλυψε σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της χώρας του, ότι το καλοκαίρι του 2016 βρέθηκε μία... ανάσα από την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Γιόβισιτς: «Ήμουν μια... ανάσα από τον ΠΑΟΚ»

Σε ΜΜΕ της Σερβίας μίλησε ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Μπράνκο Γιόβισιτς και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του και τον λόγο που αυτή δεν επιτεύχθηκε τελικά, ενώ οι δύο πλευρές ήταν αρκετά κοντά.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα "vesti-online.com" ο 25χρονος αμυντικός μέσος, είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο, όμως οι οπαδοί της Αμκάρ, στην οποία αγωνιζόταν εκείνη την περίοδο δεν το επέστρεψαν, με αποτέλεσμα να χαλάσει η μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, ο Γιόβιτσις αναφέρει: "Ήθελα να αλλάξω περιβάλλον με κάθε κόστος! Ένα χρόνο πριν πάω στον Ερυθρό Αστέρα, είχα συμφωνήσει σε όλα για τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, όμως ο κόσμος της Αμκάρ, στην οποία αγωνιζόμουν, σταμάτησε αυτή την κίνηση την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου".

Ένα χρόνο αργότερα, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, με την οποία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα, όμως μέχρι να επιτευχθεί αυτή, βρήκε στον δρόμο του αρκετά εμπόδια από την ρωσική ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...