Αυτά ακολουθούν

Από paok24.com: Κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του 2018.
Πηγή: paok24.com
Αυτά ακολουθούν

Μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από τον Φοίνικα Σύρου και τις απώλειες βαθμών που είχαν προηγηθεί η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο, με το πρώτο μισό της σεζόν να μπαίνει στην τελική του ευθεία με μία σειρά απαιτητικών αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη και μάλιστα χωρίς... ανάσα για τον επόμενο μήνα, αρχής γενομένης από την Τετάρτη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να δείξει πώς η ήττα στη Σύρο και ο τρόπος που αυτή ήρθε θα αποτελέσει... ξυπνητήρι και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι ο... διακόπτης για να ανατραπεί το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό.

Μέχρι το τέλος του 2018 για τον ΠΑΟΚ ακολουθούν οχτώ (σίγουρα) παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, αριθμός που ενδεχομένως μπορεί να αυξηθεί, αναλόγως με το αν οι «ασπρόμαυροι» θα πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Cup.

Ανεξαρτήτως ευθυνών και αν, πότε και σε ποιους θα επιρριφθούν για την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, τα δεδομένα για τη συνέχεια είναι συγκεκριμένα.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να μην έχει άλλες βαθμολογικές απώλειες στο πρωτάθλημα, να διεκδικήσει κόντρα στον Ολυμπιακό την πρόκριση στον τελικό του League Cup, αλλά και να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία ξεπερνώντας το εμπόδιο της υπολογίσιμης πολωνικής Όλστιν.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ως το τέλος του 2018:

21/11 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Volleyleague

24/11 ΠΑΟΚ - Εθν. Αλεξανδρούπολης - Volleyleague

28/11 Όλστιν - ΠΑΟΚ - CEV Cup 1ο παιχνίδι

1/12 Κηφισιά - ΠΑΟΚ - Volleyleague

5/12 ΠΑΟΚ - Όλστιν CEV Cup 2ο παιχνίδι

8/12 Ρεπό Volleyleague

12/12 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - League Cup Ημιτελικός, νοκ άουτ αναμέτρησης

15/12 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - Volleyleague

18/12 Cev Cup φάση "16" 1ο παιχνίδι

22/12 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - Volleyleague

Διαβάστε ακόμη...