Επιβεβαίωση για Κωνσταντέλια!

Από inpaok.com:Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βρίσκεται εδώ και καιρό στο... ραντάρ της Μπαρτσελόνα, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν εντυπωσιαστεί από την υψηλή τεχνική του κατάρτιση.
Πηγή: inpaok.com
Επιβεβαίωση για Κωνσταντέλια!

Με το ενδιαφέρον των Μπλαουγκράνα για το «διαμαντάκι» του Δικεφάλου, ασχολείται και η καταλανική εφημερίδα «Sport», επιβεβαιώνοντας μέχρι... κεραίας το ρεπορτάζ του INPAOK, από τις 10/11, για την υπόθεση (δείτε εδώ).

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ναι μεν άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, αλλά, προς ώρας τουλάχιστον, δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, για να ενταχθεί στην φημισμένη «Μάσια».

Πιο συγκεκριμένα, η έγκυρη ισπανική εφημερίδα αναφέρει:

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας από τον ΠΑΟΚ προκάλεσε πολύ καλές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ακαδημίες, σε αντίθεση με τον τελευταίο υποψήφιο, έναν 18χρονο Βραζιλιάνο που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Υπάρχουν όμως κάποιοι άλλοι που άρεσαν. Πριν από έναν μήνα, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας προπονήθηκε με τους νεαρούς και έλαμψε με την τεχνική του. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία για να ενταχθεί στην Μάσια».

Διαβάστε ακόμη...