«Βαρομετρικό χαμηλό» στα ριμπάουντ

Από paok24.com: Ένα αρνητικό ρεκόρ σημείωσε ο ΠΑΟΚ στη χθεσινή αναμέτρηση της Λήμνου, που έχει να κάνει με τα ριμπάουντ.
Πηγή: paok24.com
«Βαρομετρικό χαμηλό» στα ριμπάουντ

Αναλυτικά, όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ στην ιστοσελίδα του:

«Η τρίτη εντός έδρας νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια ήταν για τον Ήφαιστο προϊόν ενός συνδυασμού γεγονότων. Ένα από αυτά ήταν η πολυφωνία που εμφάνισε στο επιθετικό κομμάτι του Πρωταθλήματος παρουσιάζοντας έξι διαφορετικούς παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Φρεϊμάνις, Σμιθ, Έβανς, Γκότσερ, Ουίγκινς και Χαριτόπουλος έφτασαν σε 10+ πόντους με τον Γκότσερ να ξεπερνάει μάλιστα τους 400 στην Betshop Basket League.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Ήφαιστος δεν εμφάνισε περισσότερους από τρεις διαφορετικούς παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων σε κάποιο από τα πέντε ματς που έδωσε στην κατηγορία. Είχε από τρεις στα παιχνίδια με Πανιώνιο, Κολοσσό H Hotels, Περιστέρι Βίκος Cola και από δύο σε εκείνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Ολυμπιακό.

*Ο Σον Έβανς έγινε ο πρώτος παίκτης της φετινής Betshop Basket League -ακολούθησε λίγο μετά ο Κρις Χόρτον της Κύμης- που έφτασε σε δύο "double-double" έχοντας 11 πόντους και 10 ριμπάουντ. Είχε σημειώσει ανάλογη επίδοση και στο παιχνίδι με το Περιστέρι Βίκος Cola (17π, 12ρ.).

*Τα 16 αμυντικά ριμπάουντ που καταγράφηκαν στη στατιστική του ΠΑΟΚ, αποτελούν αρνητικό ρεκόρ περιόδου για την Betshop Basket League αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των 19 της ΑΕΚ στην πρεμιέρα με το Περιστέρι Βίκος Cola. Ο Δικέφαλος απέφυγε οριακά και τη χειρότερη επίδοση συνολικών ριμπάουντ έχοντας 28, ένα περισσότερο από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα, τον Κολοσσός H Hotels στη 2η και την Κύμη στην 4η αγωνιστική.

*Το ένα εύστοχο δίποντο του αρκούσε για τον Μιλένκο Τέπιτς ώστε να φτάσει τα 200 στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Έχει 200/375 (53,33%).

*Με τους 13 πόντους του, ο Ουίλ Χάτσερ έγινε ο 6ος ξένος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ στην Betshop Basket League. Έφτασε τους 681 και ξεπέρασε τον Νόρμαν Νόλαν (673)».

Διαβάστε ακόμη...