Κίνδυνος αναβολής στο ντέρμπι Ελπίδες – ΠΑΟΚ! (pics+vds)

Από karditsasportiva.gr: Το ντέρμπι της Α' Εθνικής Γυναικών, Ελπίδες – ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένο για σήμερα (18/11) στις 15:00, στο γήπεδο τη Φαναρίου συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να μη διεξαχθεί.
Πηγή: karditsasportiva.gr
Κίνδυνος αναβολής στο ντέρμπι Ελπίδες – ΠΑΟΚ! (pics+vds)

Κι αυτό διότι το ματς που εντάσσεται στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, απειλείται από την έντονη βροχόπτωση που πλήττει την περιοχή της Καρδίτσας από τα ξημερώματα της Παρασκευής (16/11) και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει σταματήσει.

Με τη θερμοκρασία να είναι επίσης χαμηλή (στις 12:00 το μεσημέρι το θερμόμετρο έδειχνε 6°C), το γήπεδο της Φαναρίου, το οποίο έχει οριστεί ως έδρα του αγώνα έχει πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Το KarditsaSportiva επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το τερέν και έκανε αυτοψία, διαπιστώνοντας ότι σε ποσοστό πάνω από 50% έχουν δημιουργηθεί λίμνες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατο το κύλισμα της μπάλας στα περισσότερα σημεία του αγωνιστικού χώρου.

Αρκετό νερό έχει και στην περιοχή των πάγκων αλλά και περιμετρικά του γηπέδου, δίπλα από τις τελικές και πλάγιες γραμμές, με τη βροχή να συνεχίζει ακατάπαυστα έως και αυτή την ώρα και το δελτίο καιρού να μην προβλέπει αλλαγή τις κατάστασης ούτε τις επόμενες ώρες.

Πάντως, η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί από τη διαιτητική τριάδα του αγώνα, την ώρα της σέντρας, όμως όλα δείχνουν πως το ματς είναι πολύ δύσκολο να λάβει χώρα υπό τέτοιες συνθήκες.

Παρακολουθήστε σε βίντεο αλλά και στις φωτογραφίες την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Φαναρίου αυτή την ώρα




Διαβάστε ακόμη...