Ξεκίνησαν οι επιστροφές στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Γεμίζει και πάλι η "Νέα Μεσημβρία", καθώς αρκετοί διεθνείς του ΠΑΟΚ ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και επιστρέφουν προκειμένου να ενσωματωθούν στον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
Ξεκίνησαν οι επιστροφές στον ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι υποχρεώσεις των διεθνών του ΠΑΟΚ με τις Εθνικές τους ομάδες, με τους πρώτους να έχουν πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Συγκεκριμένα, ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Αμρ Ουάρντα επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη, με τον πρώτο να γνωρίζει την ήττα από την Ουγκάντα με 1-0, ενώ ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής είχε καλή παρουσία, μοιράζοντας και μία ασίστ στη νίκη με 3-2 επί της Τυνησίας.

Σήμερα, τα βλέμματα... στρέφονται στην Εθνική Ελλάδας, εκεί όπου αγωνίζονται οι Πέλκας, Καρέλης και Πασχαλάκης κόντρα στην Εσθονία (21:45), με τους τρεις ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν και αυτοί από αύριο.

Οι... εναπομείναντες διεθνείς του Δικεφάλου θα καθυστερήσουν να τεθούν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς Πρίγιοβιτς και Τόσκα έχουν αμφότεροι αγώνα την Τρίτη (20/11), ενώ και ο Δημήτρης Λημνιός έχει δύσκολη... έξοδο με την Εθνική Ελλάδας U21 κόντρα στην Αυστρία, στη ρεβάνς του 1-0 της Τούμπας στα μπαράζ της προκριματικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...