Η ώρα του «killer»

Από inpaok.com: Μετά τους αγώνες της Ελλάδας και της Αιγύπτου, η προσοχή του ΠΑΟΚ για τους αγώνες του Nations League συνεχίζεται, καθώς σειρά παίρνει η Σερβία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Πηγή: inpaok.com
Η ώρα του «killer»

Ο «killer» του Δικεφάλου δεν χάνει... κλήση στην Εθνική του ομάδα και μένει να δούμε αν τελικά θα χρησιμοποιηθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, στον αγώνα με το Μαυροβούνιο, η σέντρα του οποίου είναι προγραμματισμένη για τις 16:00.

Στις επιλογές του Μλάντεν Κρστάιτς για την επίθεση βρίσκονται τόσο ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς της Φούλαμ, όσο και ο στράικερ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Λούκα Γιόβιτς.

Οι υποχρεώσεις για τον Πρίγιοβιτς με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του δεν σταματούν κόντρα στο Μαυροβούνιο, αφού υπάρχει και ο αγώνα με τη Λιθουανία στις 20 του μηνός.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής ομάδας της Σερβίας αποτελείται από τους:

Ντμίτροβιτς, Ραΐκοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Ρουκάβινα, Σπάχιτς, Βούκοβιτς, Μίλετιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Ρόντιτς, Μάτιτς, Μαξίμοβιτς, Μιλίνκοβιτς- Σάβιτς, Φέισα, Γιόβισιτς, Τάντιτς, Ζίφκοβιτς, Κόστιτς, Γκασίνοβιτς, Ράντονιτς, Μίτροβιτς, Γιόβιτς, Πρίγιοβιτς

Διαβάστε ακόμη...