Βασικοί Λημνιός και Ουάρντα!

Από paok24.com: Φανέλα βασικού από τους Αντώνη Νικοπολίδη και Χαβιέ Αγκίρε πήραν οι Δημήτρης Λημνιός και Αμρ Ουάρντα αντίστοιχα, για τα παιχνίδια της Ελλάδας U21 με την αντίστοιχη της Αυστρίας στην Τούμπα και αυτό της Αιγύπτου με την Τυνησία στο Μποργκ Ελ Αράμπ.
Πηγή: paok24.com
Βασικοί Λημνιός και Ουάρντα!

Αμφότεροι οι αγώνες ξεκινάνε στις 18:00, με την Εθνική Ελλάδας να θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενόψει της ρεβάνς στην Αυστρία. Ο Αντώνης Νικοπολίδης συμπεριέλαβε όπως αναμενόταν τον Δημήτρη Λημνιό στο αρχικό σχήμα μαζί με τους Κότσαρη, Σάλιακα, Νικολάου, Χατζηδιάκο, Τσιμίκα, Καραχάλιο, Γαλανόπουλο, Χατζηγιοβάνη,Μπουζούκη και Ανδρούτσο, ενώ στον πάγκο βρίσκεται μεταξύ άλλων και ο Λάζαρος Λάμπρου.

Την ίδια στιγμή, ο Χαβιέ Αγκίρε εμπιστεύεται από το ξεκίνημα του αγώνα της Αιγύπτου τον Αμρ Ουάρντα, με τους "Φαραώ" να υποδέχονται την Τυνησία έχοντας αποκλειστικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να διεκδικήσουν την πρωτιά στον όμιλο που οδηγεί απευθείας στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα 2019 αλλά και να αυξήσουν κατά πολύ τις πιθανότητές τους για να είναι αυτοί μεταξύ των τριών καλύτερων δεύτερων που θα πάρουν εισιτήριο για την τελική φάση, σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να τερματίσουν στην πρώτη θέση.

Το παιχνίδι αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, με την Τυνησία να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς και την Αίγυπτο στη δεύτερη με 9 βαθμούς, ενώ η αναμέτρηση μεταξύ Τυνησίας και Αιγύπτου στις 12 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με ήττα των Αιγύπτιων με σκορ 1-0.

Διαβάστε ακόμη...