Πέλκας: «Στόχος να πάμε στο Euro»

Από inpaok.com: Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν βασικός στο χθεσινό (15/11) ματς της Εθνικής μας με τη Φινλανδία και μάλιστα η φάση του αυτογκόλ με το οποίο κέρδισε η ελληνική ομάδα με 1-0 προήλθε μετά από δική του κεφαλιά.
Πηγή: inpaok.com
Πέλκας: «Στόχος να πάμε στο Euro»

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως οι διεθνείς θα πρέπει να ακούσουν τον Άγγελο Αναστασιάδη για να γίνουν οικογένεια, προκειμένου η ομάδα να βρεθεί ξανά σε μια μεγάλη διοργάνωση.

«Θέλαμε άλλο ένα γκολ για να έχουμε ελπίδες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε τη νίκη και την νέα αρχή με τον νέο προπονητή. Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω για να έρθει η χημεία και τα αποτελέσματα», είπε αρχικά ο Πέλκας.

Για την εικόνα της Εθνικής με τον Αναστασιάδη επισήμανε: «Ήμασταν καλύτεροι σήμερα. Ο προπονητής είναι καινούργιος και δεν μπορεί να προλάβει σε τόσες λίγες μέρες. Προσπαθεί να περάσει κάποια πράγματα και πρέπει να τον ακούσουμε, να γίνουμε οικογένεια και να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για το ματς με την Εσθονία που ακολουθεί: «Σε κάθε ματς μπαίνουμε για τη νίκη. Πρέπει να βγάλουμε περισσότερο πάθος. Βάζουμε κάτω το κεφάλι για δουλειά».

Για τα προκριματικά του Euro: «Δεν θα μιλήσουμε ακόμη για εκείνα τα ματς, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι από το παιχνίδι με τη Φινλανδία, γιατί θέλουμε πολύ να μπούμε σε μια μεγάλη διοργάνωση και θα κάνουμε τα πάντα».

Διαβάστε ακόμη...