Διπλό ενδιαφέρον

Από paok24.com: Χθες η Εθνική επικράτησε με 1-0 της Φινλανδίας στο πλαίσιο του Nations League, με τον Δημήτρη Πέλκα να παίρνει φανέλα βασικού και τους Νίκο Καρέλη και Αλέξανδρο Πασχαλάκη να παρακολουθούν το παιχνίδι από τον πάγκο της "γαλανόλευκης".
Πηγή: paok24.com
Διπλό ενδιαφέρον

Σκυτάλη σήμερα, παίρνουν ο Δημήτρης Λημνιός και ο Αμρ Ουάρντα...

Η Εθνική Ελλάδας U21, θα αντιμετωπίσει στις 18:00 το απόγευμα στην Τούμπα την Αυστρία, στα μπαράζ της προκριματικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τον Λημνιό να αναμένεται να είναι στις βασικές επιλογές του Αντώνη Νικοπολίδη.

Στον αντίποδα, η Αίγυπτος, του Ουάρντα θα υποδεχτεί την ίδια ώρα την Τυνησία στην έδρα της, για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους και να "παλεύουν" για την πρωτιά του όμιλο.

Όσον αφορά στους Πρίγιοβιτς, Τόσκα και Βαρέλα, για αυτούς η αυριανή μέρα περιλαμβάνει αγώνα, με τη Σερβία να υποδέχεται το Μαυροβούνιο (16:00), την Ρουμανία να φιλοξενεί τη Λιθουανία (21:45) και το Πράσινο Ακρωτήρι να δοκιμάζεται εκτός έδρας, με αντίπαλο την Ουγκάντα (15:00).

Διαβάστε ακόμη...