Μαουρίσιο ένα μήνα μετά!

Από inpaok.com: Περίπου ένα μήνα χρειάστηκε ο Ζοσέ Μαουρίσιο για να επιστρέψει στις βασικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά τον τραυματισμό του στις αρχές Οκτωβρίου.
Πηγή: inpaok.com
Μαουρίσιο ένα μήνα μετά!

Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου, όπως είχε δείξει η μαγνητική στις 12 Οκτωβρίου.

Έκτοτε ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και διπλές θεραπείες, με αποτέλεσμα να προπονείται κανονικά από τις 5 Νοεμβρίου , νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που τον ήθελε να μένει εκτός.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον συμπεριέλαβε στην 20αδα για την Ουγγαρία αν και τελικά τον άφησε εκτός για το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League με την Βίντι.

Στον πρόσφατο αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Βραζιλιάνος άρχισε η σταδιακή επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με τον Ρουμάνο τεχνικό να το περνάει σαν αλλαγή, στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Super League, δίνοντας του 18΄συμμετοχής.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (14/11), στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη πήρε ασφαλώς μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, αγωνιζόμενος, για πρώτη φορά από τότε που επέστρεψε από τον τραυματισμό, στο βασικό σχήμα.

Μετά από περίπου μια ώρα παιχνιδιού δίπλα στον Πόντους Βέρνμπλουμ, άφησε την θέση του στον Χοσέ Κάνιας.

Ουσιαστικά, ο τραυματισμός του, του στέρησε την συμμετοχή στα παιχνίδια με Άρη, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, αλλά και στις δυο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με την Βίντι, για την τέταρτη και την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων.

Διαβάστε ακόμη...