«Ήρθα για τίτλους στην κορυφαία ομάδα!»

Από forza plus: Μία από τις μεταγραφές που «τάραξαν» τα... νερά του γυναικείου ποδοσφαίρου τη φετινή σεζόν ήταν η «μετακόμιση» της Μπετανκούρ, από την Καρδίτσα στον ΠΑΟΚ, που κάνει την προσπάθεια του για να διατηρηθεί στην κορυφή.
Πηγή: forza plus
«Ήρθα για τίτλους στην κορυφαία ομάδα!»

Η Γκιζέλα Μπετανκούρ που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της με τη φανέλα των Ελπίδων Καρδίτσας τα προηγούμενα χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα αποδέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση που της έγινε από τον Δικέφαλο του Βορρά και ήρθε για να ενισχύσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κερδίσει ακόμη έναν τίτλο τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Η Κολομβιανή παίκτρια έχει ήδη δείξει με τις εμφανίσεις της τους λόγους για τους οποίους την επέλεξαν οι άνθρωποι του τμήματος, με τον ΠΑΟΚ να έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα.

Βέβαια, η ίδια θεωρεί πώς υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για να φτάσει ο Δικέφαλος ξανά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Το ξεκίνημα μας στο πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα καλό, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, ένα εξαιρετικό τεχνικό τιμ. Πρέπει να αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα πώς είμαστε έτοιμες για να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα».

Η Μπετανκούρ αναφέρθηκε στη FORZA Plus και στους λόγους που την έκαναν να πει αμέσως το «ναι» στην πρόταση που της έγινε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Για να είμαι ειλικρινής ήταν εύκολη η απόφαση που πήρα για να έρθω στον ΠΑΟΚ όταν μου έγινε η πρόταση από τους ανθρώπους της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι τα τελευταία χρόνια η κορυφαία ομάδα στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου και φυσικά θέλω να είμαι μέλος της καλύτερης ομάδας κάθε χρόνο».

Άλλωστε, όπως υπογραμμίζει και η ίδια ήταν δύσκολο ως αντίπαλος τα προηγούμενα χρόνια να αντιμετωπίσει την ανώτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

«Κάθε φορά που έπαιζα αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ ήξερα πώς θα είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Σαν μέλος βέβαια της προηγούμενης ομάδας προσπαθούσα πάντα να ήμουν αισιόδοξη και να βοηθάω προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Αν και ήξερα και εγώ και οι συμπαίκτριες μου πώς ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από εμάς».

Η Κολομβιανή παίκτρια είναι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη από τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας τις οποίες από φέτος η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Δικεφάλου του Βορρά τις χρησιμοποιεί τόσο για τις προπονήσεις της, όσο και για τη διεξαγωγή των επίσημων αγώνων.

«Είναι εντυπωσιακές. Είμαι χαρούμενη πού ήρθα τη φετινή σεζόν και ο ΠΑΟΚ "μετακόμισε" εκεί, γιατί είναι το καλύτερο για όλες τις παίκτριες να προπονούνται σε τέτοιες εγκαταστάσεις, που μας κάνουν ακόμη καλύτερες σε όλα τα επίπεδα και μας παρέχουν τις ανέσεις που χρειάζεται μία ομάδα που λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια».

Την επόμενη αγωνιστική η Μπετανκούρ επιστρέφει στην Καρδίτσα, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα, αλλά το στόχο ξεκάθαρο.

«Είναι δύσκολο. Έχω πολλές φίλες εκεί πέρα, αλλά θα πάω για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να κερδίσει. Πρέπει να ξεχάσω τα όσα πέρασα στην Καρδίτσα και να σκοράρω πολλά γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα μου». Τέλος, η ίδια εξέφρασε την αγάπη της για την Ελλάδα, τους ανθρώπους της και το φαγητό της, που της θυμίζουν πολύ την πατρίδα της!

Διαβάστε ακόμη...