«Το σχολείο δε θα γκρεμιστεί, το κολυμβητήριο θα αναβαθμιστεί»

Από paokrevolution.net: Ο Πρόεδρος Δ Δημοτικής Κοινότητας Κωνσταντίνος Τσαπακίδης ξεκαθάρισε τι ισχύει με την υλοποίηση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ και τις αντιρρήσεις και τα ερωτήματα που γεννήθηκαν.
Πηγή: paokrevolution.net
«Το σχολείο δε θα γκρεμιστεί, το κολυμβητήριο θα αναβαθμιστεί»

Ο Πρόεδρος της Δ Δημοτικής Κοινότητας υποστήριξε ότι κατασκευή του γηπέδου θα αναβαθμίσουν την περιοχή και θα βοηθήσουν στην καλύτερη αξιοποίηση του χώρου. Επιπλέον, τόνισε ότι το σχολείο δε θα γκρεμιστεί. Το ίδιο ισχύει και για τον κολυμβητήριο, για το οποίο υπάρχουν σκέψεις να αναβαθμιστεί και να γίνει καλύτερο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλουμε την αναβάθμιση της περιοχής μας; Είναι ευκαιρία να γίνει αυτό με τη δημιουργία του νέου γηπέδου., οι όποιες ενστάσεις θα τα δεχτώ αλλά πιστεύω ότι είναι λόγω άγνοιας. Θέλουμε να αξιοποιηθεί ο χώρος και να γίνει πρότυπο για τους κατοίκους;

Να πάω στο κολυμβητήριο. Δεν είπαμε ότι θα κατεδαφιστεί. Ίσα όσα είπανε ότι ο χώρος αυτός θα αξιοποιηθεί και να γίνει κλειστός και καλύτερος. Είμαστε σε συζητήσεις να γίνει δωρεάν η χρήση του για κάποιες ώρες. Έχει διάθεση από Σαββίδη να κάνει καλύτερο και πιο χρήσιμο το κέντρο πολιτισμού. Το σχολείο δε θα γκρεμιστεί. Επιπλέον, η ΠΑΕ θα δώσει τους χώρους πάρκινγκ στους κατοίκους εκτός από το πεντάωρο που θα είναι ο αγώνας. Υπάρχει διάθεση από τον ΠΑΟΚ ο χώρος του Λόφου να καθαριστεί, να γίνει χώρος περιπάτου, να ανοίξουν τα αρχαία για να μπορούν να περιηγηθούν οι άνθρωποι που ακολουθούν την ομάδα τους».

Διαβάστε ακόμη...