Ο πλουραλισμός στους σκόρερ του ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Ο Πόντους Βέρνμπλουμ έκανε... σεφτέ στα τέρματα κόντρα στον Εργοτέλη και πρόσθεσε και αυτός το όνομά του στη σχετική λίστα του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να βρίσκει γκολ από όλες τις γραμμές, παρουσιάζοντας για άλλη μία χρονιά... πλουραλισμό στους σκόρερ.
Πηγή: sdna.gr
Ο πλουραλισμός στους σκόρερ του ΠΑΟΚ!

Στο 79ο λεπτό της αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη, ο Πόντους Βέρνμπλουμ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, που τη στέλνει με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του θεσμού. Έτσι, έγινε αυτομάτως ο 14ος (!) σκόρερ του Δικεφάλου την φετινή σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει πλουραλισμό στους σκόρερ για άλλη μία σεζόν, βρίσκοντας γκολ από όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, φέτος μετά από περίπου τρεις μήνες αγωνιστικής δράσης, 13 διαφορετικοί παίκτες του Δικεφάλου έχουν βρει δίχτυα και έχουν γράψει το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ.

O Κάνιας έκανε την αρχή στο ματς κόντρα στη Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League, όταν με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιόνας Όμλιν και άνοιξε λογαριασμό τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, τα... ηνία κρατάει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει πέρυσι, έχοντας ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, καθώς σε 20 συμμετοχές, έχει πετύχει 11 τέρματα.

Ακολουθούν οι Πέλκας και Ζαμπά με τρία γκολ, ενώ από δύο έχουν οι Μπίσεσβαρ, Λημνιός και Ελ Καντουρί.

Το δικό τους... λιθαράκι στη γραμμή κρούσης του Δικεφάλου έχουν βάλει και οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μοαυρίσιο, Ουάρντα, Κάνιας, Βέρνμπλουμ και Άκπομ, που μετράνε από ένα τέρμα ο καθένας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την περσινή σεζόν, ο ΠΑΟΚ μετρούσε 19 (!) διαφορετικούς σκόρερ, αγωνιζόμενος μάλιστα σε δύο διοργανώσεις, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να έχει και πάλι τη... μερίδα του λέοντος με 27 γκολ σε 39 εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμη...