«Δεν έχει κριθεί τίποτα!»

Από inpaok.com: Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε εξαιρετικά το φετινό πρωτάθλημα, αφού έχει 5×5 και έχει νικήσει τα δύο μεγάλα ντέρμπι με Νέα Ιωνία στην Αθήνα και την Αναγέννηση Άρτας στη Μίκρα, με τις «ασπρόμαυρες» να θέλουν να κριθεί υπέρ τους η πρώτη θέση, όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν έχει κριθεί τίποτα!»

Μία από τις καλύτερες παίκτριες της ομάδας, η Κατερίνα Βαφειάδου, μίλησε στο INPAOK, για τα δύο ντέρμπι, με Νέα Ιωνία και Αναγέννηση Άρτας, για τον κόσμο του Δικεφάλου, αλλά και για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι κόντρα στη Νέα Ιωνία:

«Πήγαμε εκεί με στόχο τη νίκη. Προετοιμαστήκαμε, περιμέναμε από την αρχή της σεζόν αυτόν τον αγώνα. Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μείναμε συγκεντρωμένες εξ' αρχής και καταφέραμε να είμαστε μπροστά στο σκορ σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και το κρατήσαμε το προβάδισμά μας μέχρι το τέλος και καταφέραμε να πάρουμε αυτή την σημαντική νίκη».

Για την διαφορά του σκορ και αν υπάρχει φέτος απόσταση στην δυναμικότητα των δύο ομάδων:

«Πιστεύω ότι ήμασταν σε εξαιρετική μέρα, έκανε και εξαιρετική εμφάνιση η τερματοφύλακάς μας η Καμπόϊμ, που είναι σημαντικό σε ένα ντέρμπι να έχεις σε καλή μέρα την τερματοφύλακά σου. Αν ήταν καλές οι παίκτριες της Νέας Ιωνίας, αυτές το ξέρουνε, εμείς αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη και είμαστε χαρούμενες που την κατακτήσαμε».

Για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Άρτας:

«Θέλαμε να κάνουμε το 5×5 να πάμε στην διακοπή χωρίς ήττα. Το καταφέραμε αυτό, επίσης μπήκαμε σε αυτό το παιχνίδι συγκεντρωμένες».

Για το αν πιστεύει πως «κλείδωσε» η πρώτη θέση, μετά τις δύο αυτές νίκες:

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ήταν μία καλή αρχή για εμάς, πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Σκληρή δουλειά, προπόνηση, για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για την διακοπή και αν θα βοηθήσει ή αν θα κόψει τον ρυθμό της ομάδας:

«Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να σταματάει, για τόσο μεγάλο διάστημα το πρωτάθλημα. Κάποιες αθλήτριες που δεν είναι στην Εθνική, δεν έχουν τόσα παιχνίδια, σε αντίθεση με τις άλλες παίκτριες. Αυτό είναι ένα πρόβλημα, όμως οι προπονητές θα έχουν τον χρόνο τους, να δουλέψουν με κάποιες παίκτριες παραπάνω και να τις βοηθήσουν».

Για το κλίμα και αν οι νέες μεταγραφές έχουν προσαρμοστεί πλήρως:

«Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Μεταξύ μας είμαστε μία παρέα, φίλες, όλες μαζί και όταν είσαι όλη μέρα μαζί με τα άλλα κορίτσια, δένεσαι περισσότερο. Δεν υπάρχουν προβλήματα, οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές. Είμαστε και εκτός γηπέδου μαζί και περνάμε πολύ ωραία μεταξύ μας».

Για το φετινό ρόστερ και αν είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών:

«Σίγουρα έχει πολύ καλές παίκτριες το φετινό μας ρόστερ, όμως και παλαιότερα είχε καλές παίκτριες, άσχετα αν στο τέλος δεν καταφέρνανε να πάρουν κάποιους τίτλους».

Για τον κόσμο:

«Θέλουμε ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο να μας στηρίζει. Εμείς να κάνουμε ότι καλύτερο, για να χαίρονται και μέχρι στιγμής νομίζω το έχουμε πετύχει. Τους καλούμε, τους χρειαζόμαστε και τους θέλουμε δίπλα μας».

Διαβάστε ακόμη...