«Ο ΠΑΟΚ του δίνει την μεγαλύτερη χαρά»

Από arenafm.gr: Ο πατέρας του Γιαννάκη, Λουκάς Μήλιος, προέβη σε μια συγκινητική εξομολόγηση στον ARENA FM 89.4, όσον αφορά τη ζωή του γιου του, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και το δώρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς την οικογένεια.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ του δίνει την μεγαλύτερη χαρά»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Γιαννάκης είναι 37 ετών, έχει δυστυχώς μια βαριάς μορφής αναπηρία. Δεν είναι σαν ένας απλός ανάπηρος. Στον εγκέφαλο έχει βαριάς μορφής βλάβη. Δεν μπορεί να περπατήσει, είναι καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι. Όλα αυτά προκλήθηκαν όταν ήταν μωρό, από ένα χαλασμένο εμβόλιο. Αυτό που έχει σημασία είναι το εξής: Έγινε από 12 ετών ΠΑΟΚτσής. Η μόνη του χαρά είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι η μεγάλη του χαρά, η ανακούφισή του. Χαίρεται και θέλει πάντα να πηγαίνει στους αγώνες του.

Χαίρεται με την καρδιά του, το ζει μέσα του. Αντιδράει με τον τρόπο του, με το δικό του το σκεπτικό. Εκφράζεται με τον τρόπο του, το ζει κάθε φορά που πηγαίνει στο γήπεδο. Μέχρι να τελειώσει το ματς είναι συνέχεια σε ένταση. Αυτό είναι πολύ καλό όπως μου είπαν οι γιατροί. Το δυσάρεστο είναι ότι αν τον πήγαινα σε ίδρυμα θα είχε χάσει τη ζωή του. Ζει και χαίρεται τη ζωή, με την αγάπη του κόσμου, με την αγάπη του ΠΑΟΚ.

Για το δώρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Επειδή εγώ είμαι περίπου 65 ετών και το καρότσι είναι 30 κιλά, οι άνθρωποι της ΠΑΕ με ρώτησαν πως μπορώ και τα βγάζω πέρα, να σπρώχνω το καρότσι προκειμένου να περπατάμε μαζί με τον Γιαννάκη. Τώρα πέρασε η ηλικία, κι αφού κατάλαβαν ότι δεν μπορώ να το κάνω εύκολα πλέον, αποφασίσανε μόνοι τους και μας κάνανε το συγκεκριμένο σημαντικό δώρο, ένα ηλεκτρικό νέο καρότσι δηλαδή. Δεν είχα ενημερωθεί ότι θα γίνει αυτή η έκπληξη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, όλο το team, τον μεγάλο ηγέτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, να ζήσει 1.000 χρόνια. Τον έχω στην καρδιά μου, έχει μεγάλη ανθρωπιά. Και ο Γιαννάκης προσεύχεται για τον κ. Σαββίδη. Είναι υποχρέωση να τους ευχαριστήσουμε. Τον Παντελή Κωνσταντινίδη, τον Στέλιο Μαλεζά επίσης. Ήταν συγκινητικοί όλοι τους».

Διαβάστε ακόμη...