Ό,τι δεν τον σκοτώνει, τον κάνει πιο δυνατό

Από sdna.gr:Λένε πως η καλή ημέρα φαίνεται από το πρωί, ωστόσο, το ταξίδι του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα του αρχηγού της ομάδας του Δικεφάλου για την Βουδαπέστη ξεκίνησε με απρόοπτα.
Πηγή: sdna.gr
Ό,τι δεν τον σκοτώνει, τον κάνει πιο δυνατό

Το πρωί της Τετάρτης, ο Βιεϊρίνια συνειδητοποίησε πως ο λογαριασμός του στο instagram είχε παραβιαστεί και καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας το προφίλ του παρουσίαζε μια... αλλόκοτη εικόνα. Παρ΄όλα αυτά, ο Πορτογάλος δεν άφησε να τον επηρεάσει, ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να τον επαναφέρει.

Ωστόσο, η μέρα στην Βουδαπέστη ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς μετά το τέλος της προπόνησης και όντας έτοιμος για την αναμέτρηση με την Βίντι, γλίστρησε και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή τέθηκε νοκ άουτ.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να πιστέψει πως η τύχη του είχε γυρίσει ξανά την πλάτη στο παρά πέντε καθώς και στην εκτός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Βασιλεία βγήκε εκτός... μάχης λίγα λεπτά πριν την σέντρα.

Ανήμερα του παιχνιδιού, το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου δεδομένου του πόνου που υπήρχε, επέμενε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις στην Βουδαπέστη προκειμένου να έχουν «καθαρή» εικόνα του τραυματισμού και να μην περιμένουν την επιστροφή της ομάδας στη βάση της.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Πορτογάλος έχει υποστεί ρήξη απαγωγού μυός στο ισχίο και ως εκ τούτου θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Όπως ήταν λογικό, η είδηση «σόκαρε» την οικογένεια του ΠΑΟΚ και η γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων μετά την ήττα από την Βίντι ήταν το... κερασάκι στην τούρτα σε μια δύσκολη για τον Δικέφαλο βραδιά.

Στο ποδόσφαιρο όμως εκείνο που έχει πάντα σημασία είναι η επόμενη ημέρα και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια το γνωρίζει καλά.

Με την επιστροφή της ομάδας του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, ο Πορτογάλος ξεκίνησε τον δικό του... αγώνα για την άμεση επάνοδό του στα γήπεδα και το σίγουρο είναι πως θα εκμεταλλευτεί απόλυτα το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος προκειμένου να δουλέψει σκληρά.

Άλλωστε όπως συνηθίζει να λέει και ο ίδιος... ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό.

Διαβάστε ακόμη...